Viktorka nebojuje o přední příčky jen na travnatých fotbalových hřištích, ale zaznamenává úspěchy také na těch virtuálních. Esportový tým v čele s našimi hráči Lukášem „T9Lakym“ Pourem a Patrikem „Huhnakem“ Hornákem si připsal ve třetí sezoně e:Ligy třetí úspěch. Po titulu z úvodního ročníku a třetím místě z loňského cinkla letos stříbrná medaile.

Dvojice reprezentující Viktorku ve hře FIFA 22 ovládla základní část soutěže výběrů prvoligových týmů e:LIGA, což jí zajistilo účast ve čtvrtfinále play-off. V tom se viktoriáni střetli se Spartou, s n힠oba hráči svedli pětikolovou bitvu, z níž vzešel po napínavém rozhodujícím duelu jako úspěšnější plzeňský tým.

Semifinále rovněž nabídlo nepříjemného soupeře, kterým byl eSportový tým z Karviné, v jehož dresu nastupuje „Lakyho“ spoluhráč z české reprezentace „Drmi“. Také semifinále bylo výrazně dramatické a musel ho rozhodnout poslední pátý zápas, ve kterém „Laky“ dokázal udržet pevné nervy a zvítězit vysoko 5:1. 

Do finále proti viktoriánům postoupil ostravský Baník, který naneštěstí pro nás zvládl zápas lépe, zvítězil 3:1 a stal se mistrem. Našim hráčům se přesto podařil obrovský úspěch. Doposud v každé sezoně slavili medailové umístění, což si zaslouží velkou gratulaci a poděkování za skvělou reprezentaci červenomodrých barev.

„Je to škoda, hrálo se mi dobře, jen prostě chyběl kousek štěstíčka,“ řekl po finále Patrik „Huhnak“ Hornák, který Viktorku posílil před letošní sezonu, a tak si s ní připsal svůj první velký úspěch. 

Nᚠesportový tým můžete sledovat na jejich instagramu, na kterém vám nic neunikne.