Tradiční fotbalové zakončení nabídne 31. ledna tréninkový areál Viktorie v Luční ulici. Od čtvrtečních 10:15 se proti sobě postaví týmy červených a bílých, aby se v přátelském fotbalovém duelu rozloučili s končícím rokem 2015.

Známé postavy plzeňského fotbalu let nedávno minulých mohou na vlastní oči vidět také fanoušci Viktorie. Na zápas je vstup zdarma, k dispozici bude v tréninkovém areálu také stánek s občerstvením. Zápas, ve kterém jde především o dobrou náladu a setkání plzeňských fotbalových generací, bude končit kolem čtvrtečního poledne. 

Ještě před zápasem se plzeňští ´staří páni´ rozehřáli na víkendovém turnaji v Praze. Turnaj fotbalových internacionálů v hale Sparty Praha, pořádaný na druhý svátek vánoční, však plzeňským fotbalistům příliš nevyšel. Zvítězili jen v posledním zápase o umístění, kdy porazili pražský tým bývalých reprezentantů hrající pod hlavičkou Umbro. Výsledkem 4:3 (branky 2x Heřman a 1x Vašák a Jindra) si zajistili konečné sedmé místo. 

Naopak ve skupině nejprve prohráli se Spartou 1:4 (branka Vašák), následně s Brnem 1:3 (branka Vašák) a na závěr s pozdějším vítězem turnaje Bohemians Praha 3:8 (Vaigl, Jindra a Vlček). Viktoriáni nastoupili v následující sestavě: brankář Mička a hráči Bečka, Schveinert, Vlček, Heřman, Vašák, Jindra, Vaigl a Bican. Malý počet hráčů byl ovlivněn omluvenkami na poslední chvíli, v turnaji však viktoriáni ukázali, že fotbal hrát umí. Štěstí tentokrát stálo na straně soupeřů.