Po reprezentační přestávce se fotbalisté Viktorie Plzeň chystají na další ligový duel, již v neděli 13. září se svěřenci Karla Krejčího představí na hřišti Příbrami. Na stadion Středočechů se již tradičně chystá velké množství plzeňských příznivců, zářijový ligový střet nebude výjimkou. „Máme informace, že fanoušci Viktorie dorazí na duel ve velkém počtu a jsme za to velmi rádi. Příbram odstartovala novou sezonu na výbornou, naše fotbalisty čeká velmi náročný zápas. O to více budeme potřebovat každý hlas,“ říká před nejbližší ligovou prověrkou tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

Viktoria se dohodla se soupeřem na navýšení počtu mobilních toalet i stánků s občerstvením v sektoru hostujících fanoušků, pořadatelé budou připraveni na návštěvu cca 900 plzeňských příznivců. „Vzhledem k tomu, že očekáváme vyprodaný plzeňský sektor, chceme fanouškům zajistit pokud možno co nejpohodlnější servis. Vstupenky v hodnotě 100 Kč tak budou od středečních 9 hodin k dispozici ve fanshopu Viktorie, jeden fanoušek si bude moct zakoupit až 6 vstupenek. Zároveň budou k dispozici vouchery na autobusovou dopravu na utkání i zpět. Jeden voucher bude k dostání za 150 Kč, klub bude vypravovat maximálně 6 autobusů,“ doplňuje Pillár. 

Autobusy budou v neděli startovat z parkoviště za severní tribunou v 16:00, v Příbrami budou zaparkovány přímo u stadionu. Odjezd po utkání je odhadován na cca 21:00. „Na každém voucheru bude pro jednodušší organizaci označeno číslo vozu, daný voucher bude platit pro cestu do Příbrami i zpět. V každém autobuse bude přítomen člen stabilní klubové security, který bude pomáhat se samotnou organizací příjezdu i odjezdu. Členové plzeňské security budou v označených vestách přítomni také přímo na stadionu,“ informuje dále Pillár. 

Voucher na cestu půjde zakoupit pouze ke vstupence, veškeré platby budou možné pouze v hotovosti. 

Pokud si fanoušci Viktorie nerozeberou všechny vstupenky přímo v Doosan Areně, budou zbylé vstupenky k dostání přímo na označené pokladně v Příbrami. Viktoria nabídne fanouškům nákup vstupenek od středy do soboty, vouchery na autobus budou z organizačních důvodů k dostání pouze do pátku. 

„Věříme, že duel v Příbrami nabídne vedle kvalitního fotbalu také výjimečnou kulisu. Zástupci kotelníků nás požádali, abychom všechny plzeňské fanoušky poprosili o oblečení v klubových barvách – tzn. v červené a modré. Společně si pak budeme chtít dojet pro tři body,“ zakončil veškeré informace Pavel Pillár.

Prodej vstupenek na utkání v Příbrami:

St  9 – 17 fanshop

Čt  9 – 17 fanshop

Pá 9 – 17 fanshop

So 10 – 15 pokladny za severní tribunou



Prodej voucherů na dopravu:

St  9 – 17 fanshop

Čt  9 – 17 fanshop

Pá 9 – 17 fanshop