Finálový duel MOL Cupu mezi Viktorkou a Spartou je na programu ve středu 22. května od 18:00 v Doosan Areně. Přinášíme informace k distribuci vstupenek z přidělené kvóty, kterou klub obdržel od pořadatele utkání, jímž je FAČR. Upozorňujeme, že permanentky na finále neplatí.

V první řadě je důležité, že Viktoria není pořadatelem utkání, tím je Fotbalová asociace České republiky (FAČR). „Z tohoto důvodu nelze tento zápas označit jako domácí, nemohou na něj tedy platit permanentní vstupenky. Při distribuci vstupenek pro naše fanoušky musíme vycházet z kvóty, která byla oběma klubům přidělena pořadatelem zápasu,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Viktoria Plzeň bude mít během finálového duelu své fanoušky umístěné v sektorech za severní brankou a části přilehlé protilehlé tribuny. Celkově klub obdržel 3 335 vstupenek. Z této kvóty půjdou do prodeje fanouškům dvě třetiny vstupenek.

„Bohužel jde o počet, kterým v žádném případě nedokážeme pokrýt obrovskou poptávku ze strany našich fanoušků a partnerů. Možnost zakoupit si lístek na finále tak budou mít pouze majitelé permanentních vstupenek na aktuální sezonu 2023/2024. I tak víme, že vzhledem k omezenému počtu se na všechny nedostane, ale jiné řešení při těchto počtech neexistuje,“ informuje mluvčí klubu.

• Cena jedné vstupenky je 690 Kč

• Prodej bude probíhat pouze ONLINE na stránkách www.ticketpotal.cz (platný odkaz a návod na nákup doplníme)

• Pro nákup bude potřeba zadat číslo permanentky

• V rámci jednoho nákupu a přihlášení bude možné zakoupit maximálně dvě vstupenky oproti dvěma permanentkám (nutné mít obě čísla permanentek)

Z prodeje budou vyčleněny části sektorů P2 a P3, které budou určeny aktivním fanouškům ze Sektoru-P. „Právě tyto vstupenky budou vyčleněny našim kotelníkům, kteří se rovněž postarají o choreografie směrem k finále. Zároveň jsme dohodnuti, že tyto sektory budou ke stání tak, jak je zvykem během všech domácích zápasů a fanoušek, který si do těchto sektorů zakoupí vstupenku, musí s tímto počítat,“ dodal Hanzlík.

O přesném termínu a čase spuštění ONLINE prodeje budeme informovat ve chvíli, kdy bude vše technicky vyřešeno s poskytovatelem služby a pořadatelem utkání.

ZTP vstupenky pro vozíčkáře – od pořadatele utkání jsme obdrželi 6 míst na platformě u hřiště. O způsobu nákupu této vstupenky budeme rovněž informovat v nadcházejících dnech. Cena vstupenky bude 190 Kč s doprovodem zdarma.