Trenér B-týmu Josef Parlásek po utkání 11. kola ČFL skupiny A s Povltavskou FA.

Hosté se dostali do vedení krátce po začátku druhého poločasu, jak jste viděl tuhle situaci?

Naše velká chyba. Byla to situace, na kterou jsme o poločase upozorňovali. Propadli jsme na půlce a soupeř jde z půlky sám na bránu a dá gól. Obrovská chyba, platíme daň za nezkušenost. Góly, které dostáváme, jsou zbytečné.

Dnes jste měl stejně jako s Vltavínem šastnou ruku. Poslal jste na hřiště Jindřicha Nováčka, který podobně jako v zápase s Vltavínem po chvíli na hřišti dal gól. Těší vás to? 

Jindra se teď asi pasoval do role žolíka. Jsem samozřejmě rád, že jsme zápas srovnali na 2:2, protože si myslím, že jsme v průběhu utkání byli lepším týmem. Hlavně první poločas jsme měli několik šancí, soupeře jsme přehrávali. Bylo by hrozné tenhle zápas ztratit, takže alespoň, že jsme srovnali. Prohrávali jsme 0:2, srovnali jsme na 2:2, tým ukázal charakter, ale ten zápas se do toho stavu 0:2 neměl dostat.

V závěru podržel tým Dominik Sváček, když chytil penaltu. 

Pro brankáře je takový zápas strašně těžký. Celý zápas na něj skoro nic nejde, poté dostane jeden gól ze standardky, jeden gól, když na něj jde hráč sám, s tím těžko něco udělá. Byl to moment, ve kterém nás jednoznačně podržel a byl to skvělý zákrok. To dělá ty dobré gólmany, že v rozhodujících chvílích chytí něco navíc.

Dnes nastoupil v základní sestavě Dominik Šustr, hráč naší devatenáctky. Jak se Vám líbil jeho výkon?

K tomu, že nastoupil, nás donutila situace, protože jsme neměli k dispozici spoustu hráčů a v podstatě se to rozhodlo v pátek odpoledne, takže s námi absolvoval sobotní trénink. Nastoupil za béčko poprvé a zvládl to.

Příští týden čeká béčko regionální duel proti FK Robstav, půjdete si pro vítězství?

Jednoznačně, my jdeme do každého zápasu s tím, že chceme vyhrát. Budeme chtít být úspěšní. Aktuálně musíme vyřešit nᚠstav, máme hráče nemocné, některé zraněné. Potřebujeme se dát dohromady, abychom byli konkurence schopní a měli i varianty na střídání a změny v sestavě. Do dnešního zápasu jsme měli opravdu deset zdravých lidí k dispozici a pak jsme měli některé hráče načaté, kteří tam šli v průběhu.