Viktoriáni, je tady další důležitá bitva na evropském poli! Již v úterý v 19:00 nastoupíme doma proti Olympiakosu FC. Zde najdete veškeré důležité informace.

  • Otevření bran stadionu

Výkop je na programu v 19:00, brány stadionu se tak otevřou tradičně 90 minut předem, tedy v 17:30.

  • Pivovarská lávka

Lávka z pivovaru bude uzavřena jednosměrně v 16:00 (vstup pouze z pivovaru ke stadionu).

  • Včasný příchod

Všem fanouškům doporučujeme přijít na zápas s dostatečným předstihem, abychom se vyhnuli případným frontám u turniketů. Ty budou na tento zápas již plně v provozu. Zároveň upozorňujeme, že na zápasy evropských pohárů není v provozu Rodinná tribuna a vchod do sektoru H je tedy přes hlavní turnikety.

  • Čestný host

Přijít včas na zápas se rozhodně vyplatí i kvůli doprovodnému programu. Před utkáním dojde například k přivítání úspěšné tenistky Markéty Vondroušové, která pochází ze západních Čech, a navíc fandí Viktorce! Nedávno dosáhla vynikající úspěchu, když si zahrála finále French Open. Pozvání by ráda přijala i Plzeňačka a wimbledonská vítězka Barbora Strýcová, ze zdravotních a časových důvodů však musela odřeknout a pro fanoušky připravila alespoň krátkou zdravici, kterou vám pustíme rovněž před utkáním.

  • Vstupenky

Vstupenky na utkání s Olympiakosem se v den zápasu neprodávají. Na pokladních si fanoušci mohou zakoupit lístky na následující duely:
- Karviná (od 9:00 do 16:30, poté na pokladnách)
- Olympiakos venkovní (od 9:00 na pokladnách, upozorňujeme na adresný ticketing. Je tedy nutné předložit doklad, který u sebe budete mít v Řecku – OP nebo cestovní pas)

  • Magazín Viktorián

V prodeji bude opět magazín Viktorián, znovu za symbolických 19 Kč v okolí stadionu a ve fanshopu. Magazín prošel designovou úpravou a najdete v něm všechny důležité informace směrem k důležitému utkání, včetně zajímavého představení soupeře.

  • Nové kartičky a plakáty

Ve fanshopu už budou k zakoupení nové hráčské kartičky a nové týmové plakáty. Zastavte se zde před zápasem, otevřeno máme od 9:00. Doporučujeme přijít dříve, abyste neuvízli ve větší frontě. V prodeji je speciální zápasová šála. Návštěvu Viktoria shopu rozhodně doporučujeme!

  • Fanděme bez rozdílu

I do letošní pohárové sezony vstupuje Viktorka s jasným vzkazem: Fanděme bez rozdílu. Nezáleží na barvě dresu, ani na barvě pleti. V Doosan Areně nemají prostor žádné rasistické ani jiné xenofobní projevy. Stejně tak odmítáme používání pyrotechniky. Děkujeme, že fandíte slušně!