Vítězství 4:0 si z Ústí nad Labem odvezla kategorie U16. Žáci U15 vybojovali s pražskou Slavií remízu 3:3. Starší žačky si díky výhře v Českých Budějovicích zajistily účast v nadstavbové skupině o titul. WU13 půjdou do skupiny o titul z prvního místa.

Sparta vs. FCVP U19 5:2
Střelci:
20. Rožánek (pen.), 28. Liška, 61. Penxa, 68. Rožánek, 90. Kačer - 18. Suchý, 72. Panoš
Hodnocení trenéra Davida Vaněčka: „Vyrovnané utkání ve vysokém tempu, ale Sparta ukázala větší kvalitu ve finální fázi.”


Ústí nad Labem vs. FCVP U18 4:2
Střelci:
17. Severa, 49. Khyma, 90. Bouša, 90. Bouša - 20. Borolič, 67. Franke
Hodnocení trenéra Roberta Vágnera: „V prvním poločase byli domácí lepším týmem a po našem nedůrazu se ujali vedení. My jsme vyrovnali po standardní situaci. Druhý poločas jsme začali vlažně a domácí se ujali opět vedení. Paradoxně po tomto gólu jsme byli lepší, vyrovnali jsme. Mohli jsme utkání rozhodnout, bohužel Šmíd trefil jen tyč. Jak to tak bývá, v poslední minutě jsme udělali chybu a zápas ztratili.”


Sparta vs. FCVP U17 4:0                                                                                        
Střelci:
17. Kaczmarek, 27. Kaczmarek, 60. Havrlík, 85. Lášek
Hodnocení trenéra Pavla Fořta: „Hráli jsme proti soupeři, který je první v tabulce, ale nám se na Spartu daří. Kluci herně v zápase nepropadli, bohužel nás hrubé chyby stály body. Do poločasu jsme prohrávali 2:0. V prvních patnácti minutách druhého poločasu jsme byli určitě lepší, měli jsme tam nějaké šance, ale gól jsme nedali. Sparta z jednoho nákopu dala třetí gól a už se to trochu dohrávalo. Měli jsme ještě nějaké příležitosti na zkorigování. Co se týká herních věcí, tak jsme určitě nepropadli, prostě jsme nedali góly. Z defenzivního hlediska to prostě nebylo ono, to nás mrzí.“


Ústí nad Labem vs. FCVP U16 0:4
Střelci:
29. Vukovič, 50. Lexa, 55. Sikyta, 86. Shyshkevych
Hodnocení trenéra Ondřeje Šimla: „Soupeř hrál velmi aktivně i za nepříznivého stavu, ale my byli od začátku aktivnější a nebezpečnější. Několik dobrých možností jsme neproměnili, ale poté otevřel skóre Vukovič. Druhý poločas jsme měli dobrý vstup a během deseti minut přidali branky Lexa a Sikyta. V závěru zápasu se po pěkné akci trefil Shyshkevych.”


Slavia vs. FCVP U15 3:3
Střelci:
66. Belžík, 68. Srb, 77. Kubeš - 43. Mašek (pen.), 73. Volf, 80. Konvalinka
Hodnocení trenéra Martina Vísnera: „Utkání ve skvělé intenzitě, které prověřilo nejen technické dovednosti kluků, ale také jejich morální sílu, protože závěr utkání byl opravdu v duchu kdo má více sil. První poločas spíše bez šancí, ale běžecky náročný. Ve druhém poločase jsme se v úvodu ujali vedení z penaltového kopu Maškem, následně jsme bohužel ztratili vedení během dvou minut z naší nedůslednosti na levé straně. Naštěstí se nám podařilo rychle srovnat na 2:2 brankou Volfa, který zakončoval hlavou. V závěru šel opět soupeř do vedení a následně přišlo naše srovnání na konečných 3:3 Konvalinkou. Všichni kluci zaslouží pochvalu nejen za předvedený výkon, ale hlavně za nastavení hrát až do konce, což se nám minulý týden úplně nepovedlo.”


Slavia vs. FCVP U14 7:1
Střelci:
20. Biriukov, 23. Pěnkava, 26. Pěnkava, 35. Pěnkava, 48. Šourek (pen.), 59. Pěnkava, 61. Šourek - 43. Šebek
Hodnocení trenéra Daniela Sýse: „Na Slavii nás čekala další skvělá a těžká konfrontace. Celé utkání, které se hrálo ve velké intenzitě a se spoustou šancí na obou stranách, ovlivnil nᚠvýpadek mezi 20. - 26. minutou, kdy jsme naším nedůrazem v pokutovém území dostali ve velmi rychlém sledu 3 branky. Do té doby, si troufám říci, jsme byli mírně lepší. Bohužel jsme neproměnili 2 velké šance a soupeř nás za to potrestal. V zápase jsme si nedokázali poradit s útočnými hráči soupeře, kteří uhrávali v útoku spousty míčů a v zakončení byli velmi efektivní. I přes nepříznivý výsledek hráči zápas odmakali, a i když jim to technicky tolik nešlo, tak se neustále snažili hrát. Zápas nám ukázal mnoho věcí, na kterých je potřeba pracovat, ale důležité pro nás je, že je na čem stavět.”


RMSK „Cidlina“ vs. FCVP U13 6:10
Střelci:
44. Kunc, 47. Trč, 50. Kunc, 52. Drobný, 54. Kvasnička, 80. Pěnička - 9. Hrdina, 14. Koura, 16. Koura, 25. Duchoň, 37. Matějka, 61. Chlan, 70. Lavička, 74. Bečka, 76. Duchoň, 82. Bečka
Hodnocení trenéra Tomáše Hada: „S Cidlinou jsme začali produktivněji než soupeř a v polovině utkání jsme vedli 5:0. Po první obdržené brance od soupeře jsme prožili tristních 10 minut a Cidlina zaslouženě vyrovnala. Poslední třetina patřila však nám a kluci zaslouží pochvalu, že dotáhli náročné utkání do vítězného konce společně s povedeným výkonem od většiny hráčů.”


RMSK „Cidlina“ vs. FCVP U12 1:2
Střelci:
75. Svatoň - 12. Kostohryz, 71. Zeman
Hodnocení trenéra Josefa Šnebergera: „Šlo o velice náročné utkání se soupeřem, který na jaře ještě nepoznal porážku. Výsledek odpovídá průběhu hry a skutečně si výhry ceníme.”


FCVP WU18 vs. Sparta 1:3
Střelci:
82. Kynclová - 12. Balázsová, 81. Trachtová, 83. Stibůrková
Hodnocení trenéra Ondřeje Lokaje: „Do utkání jsme šli značně oslabený díky zraněním u některých hráček, a to se ukázalo na výkonu celého mužstva. Nicméně se z mého pohledu jednalo spíše o remízové utkání. V závěru jsme například trefili tyč a měli i jiné šance, ale bohužel soupeř byl efektivnější.”


Č. Budějovice vs. FCVP WU15 2:6
Střelci:
10. Vltavská, 27. Průchová - 3. Makovcová, 8. Hrdličková, 20. Šimánková, 23. Kadeřávková, 57. Makovcová, 67. Dragounová
Hodnocení trenéra Tomáše Berana: „V rámci 18. ligového kola jsme sehráli venkovní utkání v Českých Budějovicích. Již od první minuty byla znát na našich hráčkách důležitost “postupového” zápasu, s kterou si díky taktické i mentální přípravě poradily na výbornou. O vývoji zápasu rozhodovalo ovládnutí středu hřiště, což se lépe dařilo našemu týmu. Kombinační hrou a rychlostí v přechodové fázi jsme dostávali soupeře pod značný tlak, z čehož pramenily i naše využité gólové šance. Zápas byl pro nás náročný i kvůli množství osobních soubojů, které jsme povětšinou proti houževnatému soupeři vyhrávali. V neposlední řadě o výsledku 6:2 rozhodla vůle opět si zahrát proti silným soupeřkám a možnost lépe rozvíjet své dovednosti a schopnosti. Holky si za tento zápas, ale i za celou základní část zaslouží pochvalu.”


Bohemians vs. FCVP WU13 1:6
Střelci:
2. Haidai - 19. Pohořalá, 21. Pohořalá, 37. Kratochvílová, 47. Kováříková, 54. Pohořalá, 68. Pohořalá
Hodnocení trenéra Davida Rady: „Poslední zápas základní části nás čekal na půdě Bohemians. Bohužel jsme do utkání vstoupili přesně pravým opakem, než jsme od holek chtěli. Nekoncentrovanost vedla k tomu, že už v brzkých minutách jsme prohrávali 0:1. Po obdrženém gólu začaly holky kombinovat a přicházely i střely na bránu. Ale první branka padla až v 19. minutě a dvě minuty potom stejná hráčka otočila skóre na 2:1. S tímto výsledkem jsme šli do poločasové přestávky. V šatně jsme kladli důraz na plnění cílů a především na přístupu, který od hráček nebyl zdaleka ideální. Hned od začátku druhého poločasu byla vidět motivace, chu do hry. Holky pokračovaly dál v kombinaci a množství střel jen přibývalo. Zápas skončil 6:1 a do tabulky jsme přidali další 3 body a oslavili jsme 1. místo v základní části.”