Důležitá informace pro všechny viktoriány. Předprodej permanentních vstupenek na novou sezonu 2024/2025 pro stávající držitele bude zahájen ve čtvrtek 25. dubna.

Viktoriáni, věříme, že si právě probíhající sezonu pořádně užíváte. Neuvěřitelná evropská jízda až do čtvrtfinále, euforické výhry nad oběma pražskými „S“ a zdaleka nekončíme! Je před námi středeční semifinále domácího poháru (vstupenky ZDE) a ligový finiš s nadstavbou. „Sezóna zdaleka nekončí a my má jasný cíl, za kterým celý tým jde. Společně s našimi skvělými fanoušky!“ vzkazuje hrdina z Florencie, nᚠbrankář Martin Jedlička.

Je tedy ideální čas, zajistit si své pevné a stále místo i pro novou sezonu 2024/2025. „Věřím, že u toho všichni budou zase s námi,“ dodává Martin Jedlička.

Viktoriáni, předprodej permanentních vstupenek začne ve čtvrtek 25. dubna. A my vám veškeré potřebné informace přineseme na začátku příštího týdne, tak, abyste věděli vše potřebné a mohli si svou permanentku pořídit co nejpohodlněji a nejrychleji. „Zároveň přineseme i informace ke startu volného prodeje, protože jsme si jisti, že nadcházející sezonu plnou nových výzev nebude chtít zmeškat žádný z fanoušků,“ uzavírá mluvčí klubu Václav Hanzlík.