Viktoriáni, ve čtvrtek se všichni sejdeme ve Florencii, kde nás čeká odveta čtvrtfinále Evropské konferenční ligy (18:45). Přinášíme veškeré potřebné informace pro fanoušky.

OTEVŘENÍ STADIONU

Zápas má výkop v 18:45 na Stadio Artemio Franchi. Brány stadionu se fanouškům otevřou dvě hodiny před zápasem, tedy v 16:45.

SEKTOR HOSTŮ – OSPOTI OS2

Sektor hostů je nekrytý. Doporučujeme fanouškům vzít si s sebou pláštěnku, samozřejmě červenou nebo modrou 😊 Deštníky jsou povoleny jen malé rozkládací.

V sektoru lze platit v hotovosti i kartou.

VSTUPENKY

Vstupenky byste již měli mít ve svých emailech. Prosím zkontrolujte si správnost údajů. Doporučujeme všechny vstupenky vytisknout a přinést k turniketům v papírové podobě. V případě problémů se vstupenkou se obrate na vstupenky@fcviktoria.cz.

Na tento email se již ozvala řada fanoušků, kterým vstupenka nedorazila (zpravidla kvůli špatně čitelnému formuláři nebo chybě v přepisu emailové adresy z formuláře). Opravené emailové adresy již byly v evidenci přepsány a tyto osoby by měly své vstupenky dostat nejpozději během zítřka.

MEETING POINT

Doporučené místo pro sraz viktoriánů na je PIAZZA INDIPENDENZA. Z tohoto místo budou domácím klubem organizované kyvadlové autobusy na stadion zdarma. První odjíždí v 15:00.

POCHOD

V Itálii jsou jakékoli pochody fanoušků zakázány.

ALKOHOL A KOUŘENÍ

V centru Florencie je zakázáno kouřit a popíjet alkohol. Výjimkou mají samozřejmě restaurace, bary a přilehlé zahrádky.

PARKOVÁNÍ AUTOBUSŮ

Fanoušky přijíždějící autobusy doporučujeme vysadit na PIAZZALE MONTELUNGO.

Prázdný autobus následně může přejet na parkoviště pro hosty poblíž stadionu (kde je po zápase nabere).

PARKOVÁNÍ AUT

Na výše uvedeném parkovišti je možné zaparkovat cca 150 – 200 aut. Po naplnění kapacity doporučujeme využít parkoviš ve městě a na stadion se dostat kyvadlovými autobusy.

JE MOŽNÉ JÍT PŘÍMO Z PARKOVIŠTĚ NA STADION?

Ano. Kousek od parkoviště je hned první checkpoint stadionu. Nicméně upozorňujeme, že toto místo je velmi vzdálené od centra města a není zde dostupná veřejná doprava.

Doporučujeme tedy vysadit cestující na Piazzale Montelungo a poté odjet zaparkovat.

VSTUPNÍ KONTROLA

Vstupní kontrola má tři části:

1.) Kontrola vstupenky a dokladu totožnosti (údaje se musí shodovat!

2.)Bezpečností prohlídky

3.)Průchod turniketem

CO JE ZAKÁZÁNO VNÁŠET NA STADION

Na stadion je zakázáno vnášet jakoukoli pyrotechniku, velké deštníky (povoleny jen malé rozkládací), zbraně a další nebezpečné předměty. Povoleny jsou jen malé batůžky o formátu A4. Podle informací domácího klubu by měl být k dispozici depozit. Nicméně doporučujeme batohy a zavazadla ponechat v autě, autobuse či na hotelu.

PRŮBĚH PO UTKÁNÍ

Přibližně 20 – 30 minut bude nutné setrvat v sektoru, následně budu fanoušci moci jít přímo k autobusům či autům na parkovišti pro hosty.