Zimní příprava viktoriánů jede na plné pecky. Již za tři týdny to vypukne. Fotbalová zima končí a střídá ji Plzeňský jaro. A vy si první jarní duely můžete zakoupit ve zvýhodněném balíčku společně se vstupenkou na zápas se Spartou. Viktoriáni, těšíte se?

Nová výzva.

3 soutěže.

Naše tradiční opory.

Noví mladí hráči.

A atmosféra? Ta už je na vás!

V sobotu 10. února to všechno začne. Od 18:00 vyzveme doma v Doosan Areně Mladou Boleslav. Zima končí, je tady Plzeňský jaro! Plné nových výzev, bojů na třech frontách- liga, domácí pohár, Evropská konferenční liga, na hřišti s našimi tradičními oporami a novými mladými hráči. Všechno bude připravené, tým vyladěný. Zbývá vytvořit skvělou atmosféru. A to už je na Vás!

„Věřím, že naši fanoušci jsou na start Plzeňskýho jara pořádně nažhaveni, stejně jako my. Příprava běží podle plánu a můžu za celý tým říct, že se už nemůžeme dočkat prvního mistráku,“ říká záložník Pavel Šulc.

Čekají nás duely, na kterých si hráči přejí maximální možnou podporu z hlediště. „Chceme do toho vstoupit správnou nohou a začít Plzeňský jaro vítězně. Jsme ve hře na všech frontách, což je obrovská výzva. A já osobně se fakt na fanoušky těším. Vždy, když jsem do Plzně přijel, jsem je vnímal jako skvělé a jsem si jistý, že se mi to potvrdí i na vlastní kůži,“ přidává jedna ze zimních posila, záložník LukᚠČerv.

V rámci akce Plzeňský jaro jsme si pro fanoušky nachystali speciální JARNÍ BALÍČEK VSTUPENEK zahrnující úvodní dva domácí ligové zápasy v Doosan Areně, navíc ještě vylepšený o atraktivní bitvu s pražskou Spartou. Tento balíček si pořídíte za zvýhodněnou cenu se slevou 15 %.

Balíček zakoupíte od středy 24. ledna od 13:00 ve Viktoria shopu, online na Plzeňské vstupence (balíček naleznete na tomto odkaze či přímo v sekci "předplatné" či na všech jejích prodejních místech (seznam ZDE)

Jaké zápasy balíček obsahuje?

10. 2. FC Viktoria Plzeň - Mladá Boleslav / 18:00

24. 2. FC Viktoria Plzeň – Zlín / 18:00 

10. 3. FC Viktoria Plzeň – Sparta / 18:00

(Samostatnou vstupenku na utkání se Spartou nelze nyní zakoupit, pořídíte si ji jen majitelé celého balíčku. Samostatné vstupenky na tento duel půjdou do prodeje až koncem února, pokud se nevyprodají v rámci balíčků)

Permanentkáři budou mít svá místa samozřejmě perfektně nachystaná a nemusejí se o nic starat. Vlastně ano, měli by s sebou na stadion vzít ještě další kamarády a ukázat jim tu pravou atmosféru Doosan Areny.

V rámci Plzeňskýho jara pro vás bude samozřejmě nachystána i speciální akce ve Viktoria shopu, přímo na stadionu se pak můžete těšit na rozšířenou nabídku teplých nápojů, fanouškovskou rozcvičku a další novinky, které vám postupně představíme.

Viktoriáni, Plzeňský jaro se blíží. Atmosféra, ta už je na vás!

CENÍK BALÍČKŮ VSTUPENEK NA PLZEŇSKÝ JARO (zápasy s Mladou Boleslaví, Zlínem, Spartou)

1. KATEGORIE 940 Kč

2. KATEGORIE 800 Kč

3. KATEGORIE 660 Kč

4. KATEGORIE 530 Kč