Poslední domácí přípravný zápas sehrají viktoriáni v sobotu od 11:00 proti pražské Dukle. Hrát se bude opět v Luční ulici.

Před odletem na herní soustředění do španělského Benidormu odehrají viktoriáni ještě jeden přípravný duel před vlastními fanoušky. V sobotu od 11 hodin přivítáme v Luční ulici Duklu Praha. Využijte této možnost a přijďte kluky podpořit.

VSTUPENKY

Vstupné na utkání je 50 Kč. Zdarma mají vstup již tradičně všichni držitelé permanentních vstupenek, VIP karet, držitelé platební karty FC Viktoria od ČSOB, ZTP a děti do 15 let.

OBČERSTVENÍ

Otevřený pro vás samozřejmě bude stánek s občerstvením u hlavní budovy (klobása, párek v rohlíku, sekaná v housce, nápoje v plechu) plus přidaný stánek na protilehlé tribuně. V něm si budete moci zakoupit horké nápoje a nově bude také přidaný grill s klobásami. Chybět nebude ani roznosový prodej svařáku.

STÁNEK VIKTORIA SHOPU

K dispozici vám bude i stánek Viktoria shopu, kde je pro vás nachystána i speciální akce. Při zakoupení termo hrnku si můžete pořídit zimní rukavice se slevou 50 %, na výběr bude z dospělých i dětských (červené i modré).

PARKOVÁNÍ

Zaparkovat lze pohodlně přímo u Doosan Areny na parkovišti RED nebo v PD Rychtářka. Luční ulice je následně v docházkové vzdálenosti (cca 5 minut).

STREAM

Z utkání bude pořízen rovněž přímý přenos, který poběží na klubovém YouTube kanále.

Viktoriáni, v sobotu na viděnou!