Utkání devátého kola ČFL skupiny A hodnotil hlavní trenér Josef Parlásek.

Pane trenére, po třech zápasech jste naplno bodovali. Panuje s dnešním zápasem spokojenost?

Rozhodně, bylo potřeba dnešní utkání zvládnout a získat tři body. To se podařilo, tudíž mohu říct, že jsem po dnešku spokojený.

Jak byste utkání hodnotil, i vzhledem k tomu, že do něj zasáhlo sedm hráčů A-týmu?

Tím to bylo celé zásadně ovlivněno. Nastoupila za nás obrovská kvalita a na hřišti to bylo vidět. Kluci ukázali, že mají ligové zkušenosti a jednoznačně to na hřišti předvedli. Myslím si, že jsme dnes zaslouženě zvítězili.

Pomohl povedený vstup do utkání a branka Adama Vrby hned ve třetí minutě?

Vždycky taková branka pomůže. Když se vám podaří dát gól v úvodu, tak vás to nakopne. V minulých zápasech jsme to měli obráceně. Brzy jsme inkasovali, navíc většinou ještě vlastní brankou. Utkání to ovlivní, takže dneska nám to pomohlo a za dobrý vstup do utkání jsme rádi.

Jak jste spokojený s dosavadním průběhem soutěže?

Zatím je to nahoru dolu. Máme mladé mužstvo. Spousta kluků získává nové zkušenosti. Byly dobré zápasy, které jsme odehráli, a naopak byly zápasy, které jsme nezvládli. Doma se nám většinou daří. To ale nemůžeme říct o venkovních zápasech. Zatím je to půl na půl. Beru to jako normální vývoj mužstva. Je potřeba poctivě pracovat a dát tomu čas. Věřím, že postupem času se začnou dařit věci, které se teď třeba nedaří.

Vaším dalším soupeřem bude Vltavín. Co čekáte od tohoto soupeře?

Čeká nás velice nepříjemné prostředí. Bude to další náročné utkání. Vltavín zatím moc bodů neposbíral, tudíž o to větší budou mít motivaci. My si s tím budeme muset poradit, protože žádný soupeř se neporazí sám. Budeme chtít odezvat maximum, abychom podali dobrý výkon a přivezli body.