17. 9. 2023    B tým – reportáž

Béčko prohrálo s Hostouní

FC Viktoria Plzeň

7. kolo / Neděle 17. 9. 2023, 10:30 / Luční

7. kolo / Neděle 17. 9. 2023, 10:30
Luční

FC Viktoria Plzeň

2:3

(1:0)

Sokol Hostouň

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Daněk – Paluska, Doubek, Krůta, Hašek, Sýkora, Falout, Vrba, Nováček, Čihák, Lörincz

Sokol Hostouň

Pančev – Kosík, Křenek, Mládek, Charvát, Pavi, Klimenda, Fotr, Etemike, Novák, De Siqueira

statistiky

Branky: 10. Doubek, 53. Vrba (pen.) - 48. Pavi, 66. Etemike, 90. Křenek ŽK: Hašek, Nováček - Charvát, Zahranychnyy Rozhodčí: Rejžek – Matyš, Lepič

Diváci: 200

Viktoriánské béčko se střetlo na domácí půdě se Sokolem Hostouň. Zápas rozhodl gól hostů v závěru. Za Viktorii se trefil Martin Doubek a Adam Vrba.

Viktoriáni vstoupili do utkání aktivně a Hostouň do ničeho nepustili. V 10. minutě šli červenomodří do vedení. Rohový kop odrazil brankář hostů na hranici pokutového území, kde čekal Martin Doubek a ten z první poslal míč na branku. Zmatek v obraně Středočechů znamenal, že se míč dostal za brankovou čáru a béčko tak šlo do vedení. Po zbytek první půle si hráči Viktorie drželi nastavené tempo a vytvářeli si i další příležitosti. Gól v prvním dějství už nepadl, a to skončilo 1:0 pro Viktorku.

Druhý poločas začal lépe pro hosty. Z přímého kopu se trefil Lauri Junior Pavi, který poslal balón přímo do levého horního rohu. Po pěti minutách byla po faulu v pokutovém území hostů odpískaná penalta. Její zahrávání si vzal na starosti viktorián Adam Vrba, který s trochou štěstí proměnil a poslal svůj tým znovu do vedení. V 61. minutě se dostal do úniku po pravé straně Adam Vrba, jeho střelu pravačkou ale vyrazil brankář Hostouně na tyč.

V 66. minutě hráč Hostouně Graham Etemike navedl míč do vápna a poté vystřelil k levé tyči a prostřelil tak brankáře Dominika Daňka, bylo tak srovnáno na 2:2. Úplný závěr zápasu přinesl velkou ránu pro viktoriánské béčko. Centr z rohového kopu si našel hlavou hostující TomᚠKřenek a svou střelu poslal do brány. Hostouň tedy v závěru otočila skóre a viktoriáni tak prohráli 2:3.