Během Velikonoc pokračovala viktoriánská mládež ve svém programu. Devatenáctka i sedmnáctka přivezla z Ostravy vítězství. Ženy zakončily základní část nejvyšší soutěže výhrou 4:0.

Baník Ostrava vs. FCVP U19 0:3
Střelci:
22. Paidar, 25. Honomichl, 36. Klimeš
Hodnocení trenéra Davida Vaněčka: „V dnešním zápase se nám dařila kombinace, vstřelili jsme tři branky a zaslouženě vyhráli! Jsem spokojený, že jsme utkání odehráli bez obdržené branky.”


Teplice vs. FCVP U18 6:0
Střelci:
4. Šimonovský, 29. Senft, 53. Šimonovský, 63. Bzura, 85. Přenosil, 89. Voráček


Baník Ostrava vs. FCVP U17 1:5
Střelci:
12. Dvořáček (pen.) - 31. Velich, 58. Růžička O., 71. Novák, 86. Novák, 90. Lexa
Hodnocení trenéra Pavla Fořta: „Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř, připravovali jsme se na to a musím říct, že kluci zápas zvládli excelentně. Do zápasu jsme dobře vstoupili, měli jsme převahu v presinku a získávali jsme míče. Bohužel po jedné naší chybě jsme dostali branku a trochu to s námi zamávalo. Klukům se povedla akce, dali jsme šastný gól na 1:1. Ve druhém poločase nás podržel gólman skvělým zákrokem a byl to takový startér pro kluky a poté jsme dali čtyři góly. Všichni kluci i ze střídačky se na tom velice podíleli a za mě to byl jeden z nejlepších zápasů za poslední dobu. Klukům to určitě pomůže i psychicky. Jsme za to moc rádi, jak kluci zápas zvládli.”


Teplice vs. FCVP U16 0:0
Hodnocení trenéra Ondřeje Šimla:
„První poločas měl soupeř o trochu víc ze hry, ale do šance se nedostal. Druhý poločas se hra trochu srovnala, šance měli obě strany, ale ani na jedné nepadl gól a tak si odvážíme remízu 0:0.”


Mladá Boleslav vs. FCVP U15 0:2
Střelci:
44. Vlček, 74. Volf
Hodnocení trenéra Martina Vísnera: „V utkání nám vyšel vstup do zápasu, kdy jsme byli živější a agilnější, především na křídlech jsme si dovolili 1v1 a měli několik závarů v pokutovém území soupeře. V prvním poločase však na velké šance 2:2, ve druhém poločase jsme se zlepšili v přechodu a dostávali se již více do pokutového území, kde jsme měli čtyři obrovské šance, naštěstí jsme alespoň dvě proměnili. Kluci odehráli povedené utkání z pohledu týmového výkonu, ale k vidění byly i velmi zajímavé individuální výkony. Pochvala za přístup a nasazení však všem klukům.”


Mladá Boleslav vs. FCVP U14 6:0
Střelci:
27. Beran, 29. Čajan (pen.), 35. Čajan, 56. Čajan, 61. Čajan, 75. Čajan
Hodnocení asistenta trenéra Daniela Sýse: „Celý zápas ovlivnila přísná červená karta v 11. minutě po nechtěném smolném faulu na půlce. I přes početní nevýhodu jsme se snažili hrát aktivně, napadat soupeře po celém hřišti a rozehrávat konstruktivně. Bohužel jsme udělali několik chyb při rozehrávce, které vedli k obdrženým gólům. Škoda slibné šance za stavu 3:0 pro soupeře, kdy jsme mohli zápas lehce zdramatizovat. Hráče přesto musím pochválit za bojovnost a odehrání zápasu se vztyčenou hlavou.”


Ústí nad Labem vs. FCVP U13 7:8
Střelci:
15. Oplt, 31. Turek, 40. Polášek, 43. Polášek, 57. Turek, 66. Bouček, 90. Bouček - 13. Matějka, 24. Minařík, 25. Lavička, 45. Matějka, 65. Pacovský, 75. Minařík, 80. Matějka, 88. Minařík
Hodnocení trenéra Tomáše Hada: „Během 6 dní jsme sehráli již třetí mistrovské utkání. V Ústí jsme oproti minulým zápasům začali vydařenou první třetinou a po zásluze jsme vedli o dvě branky. Herní výpadek v prostřední části hry nás stál vedení, které jsme stěží otáčeli v posledních minutách. Hlavně v poslední třetině jsme soupeře značně přestříleli a i přes špatnou produktivitu jsme dokázali zvítězit.”


Ústí nad Labem vs. FCVP U12 2:7
Střelci:
26. Růžička, 83. Vodička (vl.) - 9. Zeman, 11. Mátl, 14. Bakaj, 14. Kostohryz, 16. Zeman, 21. Smolek, 48. Velich
Hodnocení trenéra Josefa Šnebergera: „Klukům se povedla velice první třetina - skončila 6:1. Druhá a třetí již nebyla tak efektivní, což bychom rádi v dalších zápasech změnili. Je hezké mít 47 zakončení, ale 7 branek je z hlediska vyjádření převahy fakt málo. Mrzí nás i dvě obdržené branky.”


FCVP Ženy vs. Lokomotiva Brno 4:0
Střelci:
14. Mrázová, 50. Pajunková, 66. Kadlecová, 76. Tomanová An.


Hradec Králové vs. FCVP WU18 0:2
Střelci:
65. Gotthardtová, 90. Kynclová