Už ve čtvrtek 20. srpna rozehraje ve 20:50 FC Viktoria Plzeň závěrečný boj o Evropskou ligu. V úvodním utkání play off se v Doosan Areně utká s týmem FK Vojvodina. Srbský klub bude pro viktoriány hodně nepříjemný, ale Západočeši věří ve vlastní kvality.

„Bude to těžký zápas, oba dva týmy chtějí postoupit do základní skupiny a bude to velký boj. V kabině ale cítím velkou touhu postoupit. Měli jsme šanci zahrát si o Ligu mistrů a to nám nevyšlo. Všichni víme, že jsme si to pokazili sami, takže zahrát si Evropskou ligu je pro nás velká motivace,“ říká záložník Daniel Kolář.

V Doosan Areně je vždy skvělá atmosféra, viktoriáni věří, že i tento čtvrtek budou fanoušci hnacím motorem červenomodrých. „Pomoct nám můžou výrazně. Vždy když přijdou, cítíme jejich podporu. Jsou úžasní a fandí po celý zápas, za každé situace. Chtěl bych je pozvat, a dorazí. Bojujeme pro Plzeň, bojujeme pro fanoušky a chceme jim udělat radost,“ doplňuje záložník Viktorie.

Plzeňští hráči v poslední době výsledkově nezářili, ztratili body v lize a potřebují se opět dostat na vítěznou vlnu. „Výsledkově se teď příliš nedařilo, ale kdo se na nás koukal, tak viděl, že hrajeme na sto procent. Chceme to zlomit a k tomu nám samozřejmě hodně mohou pomoct fanoušci, kteří jsou našim hnacím motorem. Já pevně doufám, že na nás nezanevřeli a všichni se společně popereme o Evropu,“ uzavírá Daniel Kolář.

Vstupenky na zápas s FK Vojvodina si budou moci plzeňští fanoušci zakoupit i v den utkání. Více informací ZDE.