O víkendu budou v akci mládežnické celky Viktorie Plzeň. Devatenáctka zahájí jarní část sezony v Hlučíně, první domácí zápas druhé půlky soutěže čeká juniorku. V Luční se ale představí například i dorostenky a starší a mladší žákyně.

Dorost U19 bude chtít navázat na skvělou podzimní část sezony. V ní díky zisku 38 bodů skončil na druhém místě o dva body za pražskou Spartou. Na úvod jarní části ligy ho čeká utkání na půdě posledního Hlučína, které má naplánováno výkop zítra v 11 hodin.

O půl hodiny později, tedy v 11:30, bude na tréninkovém hřišti v Luční ulici rozehrán přátelský zápas starších a mladších žákyň plzeňské Viktorie. Ženy čeká turnaj v Liberci.

Na hřiště soupeře zavítají k zápasům také sedmnáctka a šestnáctka, oba celky společně vyrazí do Příbrami. Další možnost podpořit mládežnický tým Viktorky budou mít fanoušci v neděli v 17:00, kdy v Luční ulici odehrají dorostenky Plzně přátelské utkání s ženským týmem Rakovníka.

Juniorku čeká zápas až v pondělí. A půjde o důležitý duel – svěřenci trenéra Pavla Horvátha v 11:00 přivítají České Budějovice, které mají o dva body více. V případě vítězství by se tak aktuálně čtrnáctá juniorka mohla posunout v tabulce výše.

Informace ze zápasů v pondělí přineseme na webových stránkách v souhrnném článku.