Fanoušci Viktorie Plzeň se již jistě nemohou dočkat startu nového soutěžního ročníku. Své čekání na začátek sezóny 2015/2016 si mohou zkrátit v pondělí 29. června od 17:00 hodin, kdy plzeňský klub v jediném přípravném utkání na domácím hřišti přivítá v Luční ulici FK Baník Sokolov.

Na rozdíl od utkání s SK ZČE Plzeň budou mít možnost představit se na hřišti i navrátilci z reprezentačních srazů České republiky i Slovenska. Do zápasu se Sokolovem tak půjdou viktoriáni v kompletní sestavě. Na obou zápasech budou moci fanoušci využít stánku s občerstvením a teplými i studenými nápoji. K dispozici bude rovněž stánek fanshopu s oblíbenými produkty s tématikou FCVP.

Fanoušci týmu ze západočeské metropole mohou podpořit mládežnické celky Viktorie pomocí symbolického vstupného. „Na zápase se Sokolovem bude vybíráno vstupné ve výši čtyřiceti korun. Veškerý výtěžek bude investován do rozvoje mládežnického fotbalu pod hlavičkou Viktorie Plzeň,“ říká tiskový mluvčí klubu Pavel Pillár, který zároveň dodává, že držitelé všech typů permanentních vstupenek na sezónu 2015/2016, děti do 15 let a vozíčkáři mohou navštívit přípravné duely zdarma.