Možnost zakoupit si či vyměnit permanentní vstupenku na sezonu 2017/2018 využilo přes sedm tisíc viktoriánů. Volný prodej permanentek bude ukončený ve středu 12. července, v případě zájmu je klub schopný uspokojit ještě několik desítek zájemců, kteří projeví zájem. „Všem fanouškům děkujeme a opět se těšíme na skvělou atmosféru zaplněné Doosan Areny,“ říká za plzeňskou kabinu brankář Matúš Kozáčik.

Jak již je v Plzni tradicí, i zápasy v nové sezoně se budou hrát před zaplněnými ochozy a skvělou diváckou kulisou. Fanoušci si pořídili přes sedm tisíc permanentních vstupenek. „Tento počet nás velmi těší. Prakticky jsme tím vyčerpali maximální možnou kvótu, “ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík. „Pokud by některý z fanoušků měl ještě o permanentku zájem, zbývá nám jich k prodeji ještě několik desítek a jsme schopni jeho požadavek individuálně vyřešit. Případní zájemci se mohou ozvat na email fcviktoria@fcviktoria.cz,“ dodává. Tato možnost bude k dispozici ještě následující dva týdny, tedy do 26. července.

Největší radost z vysokého počtu vydaných permanentních vstupenek mají hráči. „Je skvělé vidět, že v Plzni fotbal pořád táhne a že nám naši fanoušci zůstávají věrni. Budu mluvit za všechny kluky z kabiny, když řeknu, že bezesporu máme ty nejlepší fanoušky v republice. Moc vám děkujeme za projevenou důvěru, slibujeme, že na hřišti se budeme rvát ze všech sil. Uděláme absolutní maximum proto, aby naši fanoušci byli spokojení,“ kvituje zájem o permanentní vstupenky gólman Matúš Kozáčik, jenž je s týmem na soustředění v rakouském Westendorfu a pilně pracuje na návratu po operaci kolene.

„Pro mě to samozřejmě bude něco nového, hrát každý zápas před takovou návštěvou je hodně motivující. Na plzeňské fanoušky se těším,“ přidává letní posila Diego Živulič.