Ligová sezona se blíží ke svému rozuzlení, plzeňští fanoušci si už tento týden mohou zajišovat permanentní vstupenky na nadcházející ročník 2018/19. Přednost dostanou samozřejmě současní držitelé permanentek. Pro ně se prodej spustil již v úterý.

Viktoriáni mají možnost vybrat si ze dvou variant permanentích vstupenek. Je možné pořídit si permanentku STANDARD, která bude platná na základní část, či permanentku EXTRA, která bude zajišovat místa na kompletní sezonu včetně nadstavbové části. Fanoušek s permanentkou EXTRA získá navíc všechna utkání nadstavbové části, což znamená téměř 30% cenové zvýhodnění vzhledem k sezonnímu ceníku vstupenek. Navíc má vždy jistotu, že mu žádné velké utkání v Doosan Areně neunikne.

Majitelé stávajících permanentek na sezonu 2017/2018 budou mít svá místa rezervována téměř tři týdny. Od zahájení prodeje 10. dubna do 29. dubna. „Našim cílem je, aby měli permanentkáři na výměnu dostatek času a zároveň mohli vše vyřídit například během návštěvy domácího zápasu. I z tohoto důvodu jsme se rozhodli odstartovat prodej již během dubna,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Výměna permanentek bude probíhat pouze na pokladnách Doosan Areny. Jelikož je permanentka na jméno, žádáme, aby zájemci vyplnili a podepsali registrační formulář. Formulář je ke stažení ZDE. Je možné jej vytisknout, vyplnit doma a přinést s sebou na pokladnu. Připravený k vyplnění bude samozřejmě i přímo na pokladnách. Díky tomuto formuláři budou fanoušci moci naplno využívat celý benefitní program, dostávat newsletter s novinkami z klubu a bude možné snadněji vyřešit ztrátu či odcizení permanentky.

Kompletní informace o prodeji permanentních vstupenek můžete získat ZDE.