Poločasová přestávka neslouží při zápasech FC Viktorie Plzeň pouze k občerstvení a hodnocení úvodní půle s přáteli, nabízí také možnost soutěžit o hodnotné ceny v soutěži, která se odehrává přímo na hrací ploše. Od utkání se Zlínem se poločasového kopání na branku nezúčastní pouze tři vylosovaní fanoušci, kteří si před utkáním koupili bulletin Viktorián. Přibude k nim ještě jeden přímo z tribun Doosan Areny. Moderátoři začnou rozdávat Divokou kartu FCVP a dostane ji vždy nejvýraznější fanoušek oblečený ve viktoriánských barvách.

„Chtěli bychom, aby fanoušci chodili na stadion v našich dresech nebo červenomodrém oblečení, aby byla celá Doosan Arena oblečena do viktoriánského. Proto jsme se rozhodli to trochu podpořit Divokou kartou FCVP, abychom dali ještě o důvod navíc se do našich barev obléknout. Během sezony budeme v předzápasovém programu obcházet tribuny, ze kterých budeme vybírat toho největšího fanouška. Pokud tedy k oblečení přidají příznivci Viktorie ještě například malůvky na obličej apod. – mají možnost dostat se na Divokou kartu FCVP do poločasové soutěže,“ říká moderátor Jiří Poór.

Ceny do poločasové soutěže věnuje generální partner klubu společnost Doosan Škoda Power a FC Viktoria Plzeň, kromě toho si každý soutěžící odnese i cenný zážitek. „Kopat na branku před kotlem Viktorie se přece jen nepoštěstí každému a věřím, že si poločasovou soutěž všichni na hřišti užívají. Fanoušci v kotli chtějí fandit i o půli, a tak je o skvělou atmosféru díky nim vždy dobře postaráno. Někoho si kotelníci od začátku oblíbí a hlasitě dávají najevo svoji podporu, někdy se ale také stane, že na soutěžící ze srandy hučí, aby je rozhodili,“ dodává s úsměvem Poór.