Viktoria Plzeň odehraje poslední přípravný zápas před odjezdem na rakouské soustředění před svými fanoušky. Ve středu 5. července se v tréninkovém areálu v Luční ulici utká s druholigovými Českými Budějovicemi.

Tým Pavla Vrby bude chtít navázat na předešlé přípravné duely, kdy ve všech čtyřech utkáních zvítězil. Příprava s Českými Budějovicemi začíná na hřišti v Luční ulici ve středu v 17:00 hodin. 

Pro všechny fanoušky, kteří budou chtít červeno-modré hráče vidět ještě před odjezdem na soustředění, bude připraven stánek Viktoria shopu se speciální slevou. Za jedinečnou cenu 489 Kč si budou moci všichni návštěvníci přípravného duelu zakoupit unikátní fotbalový míč s logem Viktorie Plzeň, jenž se standardně prodává za 699 Kč. K dispozici budou zároveň dva stánky s občerstvením.

Výtěžek ze vstupného ve výši 50 Kč bude investován do rozvoje mládežnického fotbalu pod hlavičkou Viktorie Plzeň. Na zápas budou mít volný vstup nejen držitelé permanentních vstupenek na nadcházející sezónu, ale také děti do 15 let, vozíčkáři a držitelé platebních karet FC Viktoria Plzeň.