Béčko Viktorie Plzeň čeká v neděli další domácí zápas, tentokrát přijede z jihu Čech Táborsko akademie.

Rezerva Táborska má v jarní části sezony bilanci dvě vítězství a jednu remízu. Naposledy Jihočeši hráli doma s FK Robstav. Utkání rozhodla jediná branka, a to když se v sedmdesáté první minutě trefil Luboš Tusjak a zajistil tak svému týmu vítězství.

Viktoriáni se s Táborskem akademií střetli poprvé na podzim této sezony. Utkání, které se hrálo na jihu Čech, nenašlo svého vítěze. Domácí se během prvního poločasu dostali do dvoubrankového vedení. Ve dvacáté minutě si vstřelil nešastnou vlastní branku Jan Paluska a v závěru prvního dějství zvyšoval Pavel Svatek. Plzeňští však nic nevzdali a bojovali. V padesáté druhé minutě snížil Pavel Hašek a minutu před koncem po velkém tlaku Západočechů střílel Patrik Vacek, jeho střelu tečoval ještě jeden z domácích obránců. I po domácí teči se míč dostal za brankovou čáru, což znamenalo vyrovnání. Viktoria si tak odvezla domů bod za remízu 2:2.

Posledních pět soutěžních zápasů Táborska:
Táborsko akademie vs. FK Robstav 1:0
Povltavská FA vs. Táborsko akademie 2:4
Táborsko akademie vs. Vltavín 1:1
Táborsko akademie vs. Králův Dvůr 2:0
Admira Praha vs. Táborsko akademie 3:0

FCVP B a Táborsko akademie se střetnou v neděli 24. března od 10:30 v Luční ulici. Na zápas je jednorázové vstupné 50 Kč, zdarma mohou přijít držitelé permanentních vstupenek 2023/2024, platebních karet FC Viktoria od ČSOB a také ZTP a VIP partneři.

Upozorňujeme fanoušky, kteří přijdou podpořit B-tým přímo do Luční ulice, že dochází k omezení z důvodu rekonstrukce zázemí. Během utkání na hřišti č. 1 lze použít vstupy č. 3 - JIH a č. 1 - SEVER, v případě zápasů na hřišti č. 2. budou použity vstupy č. 1 - JIH a č. 1 - SEVER.

Zároveň bude během zápasů na hřišti č. 1 uzavřena tribuna na jižní a západní straně, v případě zápasů na hřišti č. 2 bude uzavřen prostor na východní a jižní straně hřiště. Stánek s občerstvením bude v provozu, toalety pro diváky budou zajištěny v mobilním zařízení za hřištěm č. 2. Toto omezení platí od března 2024 do září 2024.