Náročnou sezónu zakončenou reprezentačními povinnostmi má za sebou několik hráčů Viktorie Plzeň. Adekvátně tomu se jim tedy posunulo i posezónní volno. Právě v pondělí 26. června se všichni viktoriáni znovu sešli ve své šatně.

Na svá místa tak usedli reprezentanti Michael Krmenčík, Jan Kopic, TomᚠHořava a Patrik Hrošovský. Navléknout dres s lvíčkem na prsou měl původně i juniorský reprezentant Aleš Matějů, jenž ovšem před startem malého Eura v Polsku utrpěl zranění. „Aleš od návratu z Polska pracuje s našimi fyzioterapeuty tak, aby se mohl v co nejkratším možném časovém horizontu vrátit zdravý a v plné síle,“ komentuje situaci mladého reprezentanta tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Plán kompletního kádru Viktorie Plzeň je daný. V týdnu budou Plzeňané absolvovat převážně dvoufázové tréninky. Ve středu 28. června sehrají svěřenci trenéra Vrby přípravné utkání s Ústím nad Labem, v sobotu 1. července změří síly se Sokolovem. Za dveřmi už je také letní soustředění, které začne v sobotu 8. července. Viktoria Plzeň se vydá do tradiční letní destinace v rakouském Westendorfu.