Pro všechny fanoušky plzeňské Viktorie je tady nový nástěnný kalendář na rok 2017. Pod názvem „Nᚠživot je Viktoria“ přináší fotografie kompletního kádru a trenérského týmu v různých rolích a na netradičních místech Doosan Areny. V prodeji bude od středy 23.listopadu.

Stoper LukᚠHejda v roli kustoda s vozíkem na oblečení, Jakub Hromada coby tiskový mluvčí, kapitán Roman Hubník jako trávníkář. Nebo také David Limberský s Markem Bakošem na střeše Doosan Areny. Nový nástěnný kalendář FCVP představuje hráče Viktorie v různých rolích na stadionu. „Tématem kalendáře je představit Viktorii jako jednu velkou rodinu. Hráči se na chvíli obsadili do různých rolí, které jsou spjaty s dennodenním chodem klubu. A samozřejmě jsme nezapomněli ani na naše fanoušky, kteří se fotili s trojicí hráčů přímo v kotli,“ představil ideu kalendáře tiskový mluvčí Václav Hanzlík.

„Já měl od začátku jasno, že chci dělat trávníkáře. V kabině mi kluci říkají sekačka, takže bylo rozhodnuto,“ uvedl Roman Hubník, jenž skutečně usedl za sekačku a vyzkoušel si střihání skvěle upraveného pažitu na stadionu.

Duo slovenských reprezentantů Michal Ďuriš a Patrik Hrošovský zase zavítalo do prádelny, kde pomáhalo vyprat dresy po jednom z domácích zápasů. „Byla to sranda, paní z prádelny říkaly, že mohou jít v klidu na kafe, že to zvládneme,“ smál se útočník Viktorie.

Výsledkem této týmové práce je pak dvanáct netradičních fotografií z rukou zkušeného plzeňského fotografa Josefa Adlta. Kalendář půjde do prodeje ve středu 23. listopadu a stojí 319 Kč. „Kalendář je plný barev, ukazuje Viktorii jako jednu velkou rodinu. Věříme, že se fanouškům bude líbit a udělá jim radost třeba jako vánoční dárek,“ dodal Václav Hanzlík.

Jedinečnou možnost nechat si nový kalendář podepsat přímo od vybraných hráčů budou mít fanoušci v neděli 4. prosince v obchodním centru Olympia, kde bude v tento den rovněž otevřen nový stánek s věcmi v klubových barvách. Více informací k autogramiádě uveřejníme několik dní před akcí.