Svěřenci trenéra Romana Pivarníka nezahálí ani v reprezentační přestávce a pilně se připravují na následující náročný program v domácí i Evropské lize.

Trenér Viktorie Plzeň měl v pondělí ráno v kabině již k dispozici hráče Česka a Slovenska do 21 let Aleše Matějů a Jakuba Hromadu, tak i záložníka Tomáše Hořavu, který se v pátek podílel na výhře 2:1 v kvalifikačním cyklu nad Norskem. Naopak stále chyběli Michael Krmenčík, Jan Kopic a trojice slovenských reprezentantů Matúš Kozáčik, Patrik Hrošovský a Michal Ďuriš.

„Stále nejsme kompletní, takže to drobná komplikace je. Reprezentační přestávku jsme využili k dobití energie. Věřím, že si hráči odpočinuli a nabrali sílu k náročnému konci podzimní části sezony. Čekají nás náročné duely v lize i pohárové Evropě a chceme být dobře připraveni. Nyní již vše směřujeme k těžkému zápasu v Mladé Boleslavi, ve kterém chceme uspět,“ říká hlavní trenér Viktorie Roman Pivarník.

V Mladé Boleslavi se Viktoria v rámci 14. kola ePojisteni.cz ligy představí v sobotu od 15:00 hod. Půjde o souboj prvního se čtvrtým týmem tabulky. Oba soupeře od sebe dělí šest bodů.

Fotogalerie