V uplynulých dnech spatřilo světlo světa už čtvrté vydání lifestylového speciálu s fotbalovou tematikou FCVP! Jeho aktuální vydání nabídne všem čtenářům nejen standardní porci zajímavostí zpoza opony plzeňského klubu, ale také další velkoformátové plakáty plzeňských hráčů.

„Speciál FCVP! si mezi fanoušky našel početnou řadu příznivců. Věříme, že i čtvrté vydání dokáže oslovit širokou fotbalovou veřejnost a nabídnout zajímavá neotřelá témata, o kterých si plzeňští fanoušci můžou přečíst pouze zde,“ říká tiskový mluvčí Viktorie Václav Hanzlík. Čtvrté pokračování speciálu FCVP! se kromě obsáhlého rozhovoru s trenérem Viktorie Romanem Pivarníkem věnuje také fotbalovým příběhům Aleše Matějů a Marka Bakoše, který se po roce a půl v Liberci vrátil zpět domů na západ Čech. Nechybí ani rozhovor s životní partnerkou Milana Petržely, která například prozradí, jak si krajní záložník Viktorie vede jako otec. V aktuálním čísle se jako velká fanynka Viktorie představuje tenistka Andrea Hlaváčková. Chybět rozhodně nemůže speciální dvojstrana věnovaná účasti Viktorie v základní skupině Evropské ligy.

Kromě více než čtyřiceti stran kvalitního čtení nabízí třetí číslo klubového časopisu také unikátní velkoformátové plakáty. Na tom největším o formátu A1 najdou fanoušci Jana Kovaříka, který se v rámci seriálu ‚vysněná povolání‘ představí jako průvodce ve sklepích plzeňského pivovaru. Mezi stránkami FCVP! lze najít celkem pět plakátů, na kterých nechybí LukᚠHejda nebo Michael Krmenčík. Nejmenší fanoušky Viktorie jistě potěší závěrečná dvoustrana, která navazuje na tradici dětského časopisu Viky, včetně dalších čtyř sběratelských kartiček.

Třetí vydání speciálu FCVP! bude možné zakoupit od 18. září ve Viktoria shopu, na vybraných čerpacích stanicích ONO v západočeském regionu, v Informačním centru města Plzně na nám. Republiky, ale i v prodejnách Bílá myš v plzeňských obchodních centrech Olympia a Plaza.