Zatímco starší žáci FC Viktorie Plzeň o uplynulém víkendu jednoznačně prohráli v Praze se Slavií, jejich mladší kolegové si s chutí zastříleli proti výběrům Tempo Praha. Dohromady pražskému soupeři nastříleli 40 branek!

SK Slavia Praha U15 – FC Viktoria Plzeň U15 8:0 (4:0)

Plzeň: Šulc – Řezníček, Renza, Jílek, Královec – Koželuh, Brýla, Pešek, Nováček, Šimek - Patrovský (46. Drtil)

Komentář

Viktoriáni dokázali držet krok se svým soupeřem pouze úvodních deset minut zápasu. V 19. minutě padla úvodní branka a od té doby byl na hřišti pouze jeden tým – Slavia. Hostům vázla kombinace a nedokázali se prosazovat ani v situacích jeden na jednoho. Ve druhé půli už viktoriáni nedokázali zabojovat a nakonec si z Prahy odvezli krutý výsledek 8:0.

Hodnocení trenéra
„Je to velké ponaučení pro nás trenéry i hráče. Musíme dál poctivě pracovat na trénincích a v zápasech více bojovat a běhat, abychom s takto silnými soupeři dokázali odehrát vyrovnanější zápasy,“ hodnotí utkání trenér Štěpán Havránek.

SK Slavia Praha U14 – FC Viktoria Plzeň U14 5:2 (4:1)

Plzeň: Vaněk - Hendrych (35. Čermák), Benedikt, Vobruba, Krůta - Sojka, Holíl - Nedvěd (35. Prokop), Planeta, Prokop (55. Vacek) - Jedlička
Branky: 65. Planeta, 20. Nedvěd

Hodnocení trenéra
"Slavie Praha zvítězila zaslouženě, ale i my můžeme vyjádřit určitou spokojenost, protože v některých pasážích hry jsme dokázali hrát dle našich představ a je potěšující, že jsme i takhle silnému soupeři vstřelili dvě branky. Na druhé straně spokojenosti je defenzivní chování v našem pokutovém území - obdržené branky jsou velice laciné, nemusejí padat," hodnotí utkání trenér Josef Šneberger.

FC Viktoria Plzeň U13 - Tempo Praha U13 17:4 (6:2)

Plzeň: Fořt, Daněk – Čeliš, Doubek, Dolejš, Falout, Keltyčka D., Keltyčka T., Košik, Mertl, Motlík, Prokop, Pytlík, Rádl, Řeřicha, Štauber, Urbánek
Branky Viktorie: 5., 26. Řeřicha, 10., 20., 30., 47. Keltyčka, 28., 32., 46. Štauber, 35., 55. Doubek, 38., 45., 50., 60. Rádl, 56. Prokop, 60. Neumann (vl.)

Hodnocení trenéra
„Utkání bylo odehráno na dvou hřištích současně a my jsme měli jen jednoho hráče na střídání. Kluci tak ze sebe museli vydat po fyzické stránce maximum a musím je pochválit, že to zvládli na jedničku. Nedařila se nám příliš kombinace, na kterou se musíme v trénincích ještě více zaměřit. Zlepšili jsme se v zakončení a ve druhém poločasu jsme se lépe prosazovali jeden na jednoho pomocí nácviků, které zkoušíme při trénincích,“ hodnotí utkání trenér Filip Linhart.


FC Viktoria Plzeň U12 - Tempo Praha U12 23:4 (8:2)

Plzeň: Petr Ondřej, Červený Filip, Dvořák Pavel, Fremr Jan, Gadač Lukáš, Gaszczyk Pavel, Hašek Pavel, Horváth Sebastian, Horváth Simon, Houdek Samuel, Hrdina David, Krištofovič Jan, Kulišan Matěj, Soupír Matěj, Suchý Daniel, Šedivý Martin, Šot Martin, Trojan Lukáš
Branky Viktorie: 2., 38., 46 Kulišan, 9. Houdek, 11., 34. Trojan, 18., 20., 24., 32. Gaszczyk, 20. Horváth, 30. Hrdina, 32., 59. Dvořák, 40., 47. Hašek, 42., 50. Gadač, 49. Horváth, 52. Mayer (vl.), 54., 57. Trojan, 60. Suchý

Hodnocení trenéra
„Využili jsme příležitosti sehrát utkání na dvou hřištích a poskytnout tak větší herní vytížení všem klukům. Celkově kluci zvládli zápas velmi dobře nejen po herní, ale i výsledkové stránce. Výsledné skóre je však pro soupeře příliš kruté a je třeba jej pochválit za předvedenou hru. V tréninku s klukama pracujeme na rozehrávce a způsobu pressinku, proto jsme rádi, že kluci tyto prvky dokáží do zápasu ve velké míře aplikovat,“ hodnotí utkání trenér Martin Vísner.