Viktoria Plzeň má před sebou play-off Evropské ligy. Jejím soupeřem budou skotští Hearts. Úvodní duel tohoto dvojzápasu je na programu již zítra, a to v Doosan Aréně. V plzeňském svatostánku se začne hrát zítra od 19 hodin.

Dnes ve Štruncových sadech proběhly tradiční předzápasové tiskové konference. Na otázky novinářů odpovídal záložník Pavel Šulc a hlavní trenér červenomodrých Miroslav Koubek.

„Energie mám dost. O víkendu jsem hrál jen poločas, baterky jsem dobil a jsem stoprocentně připravený na zítřejší zápas. Bude to evropská intenzita. Půjde o fyzicky velmi náročný zápas a budeme se s tím muset popasovat. Jsem rád, že proti Kryvbasu jsem měl dvakrát asistenci, ale samozřejmě bych rád přidal i nějakou branku. Důležité je, abychom vyhráli a před odvetou si připravili dobrý náskok,“ říká Pavel Šulc. 

„Máme před sebou play-off Evropské ligy a přijede mužstvo, které má touhu udělat poslední krok. Proti Glasgow Rangers hráli výborně, sice jim nevyšel pohár a ligový venkovní zápas, ale to nic neznamená. To je fotbal. Rozhodně bych neřekl, že tento tým je mimo formu. Hearts mají některé prvky podobné jako Kryvbas, patří sem například velmi dobrý rychlý protiútok a houževnatost, podotkl trenér Koubek. „My si však určitě chceme připravit a uhrát co nejlepší výsledek do odvety ve Skotsku," uzavřel Miroslav Koubek.

VSTUPENKY NA UTKÁNÍ FC VIKTORIA PLZEŇ - HEARTS JSOU STÁLE K DISPOZICI! VIKTORIÁNI, URČITĚ SI JE POŘIĎTE ZDE.

ZÁZNAM TISKOVÉ KONFERENCE