Máte doma nějaký historický či cenný předmět s viktoriánskou tematikou, který byste byli ochotni poskytnout pro účely klubových prostor? Pokud ano, budeme rádi za pomoc!

Před více než dvěma lety zřídila Viktoria Plzeň novou Klubovou mísnost za protilehlou tribunou Doosan Areny, kterou fanouškům poprvé ukázala při viktoriánské selfiádě v dubnu 2019. Již dlouhou dobu tato místnost bohužel nebyla i vinou pandemie koronaviru veřejnosti přístupná, nicméně klub se ji i nadále snaží budovat a přidávat do ní zajímavé historické předměty.

A o pomoc nyní žádáme i vás! Máte doma nějaký zajímavý předmět, který se vztahuje ke 110leté historii našeho klubu? Pak bychom byli rádi, kdybyste nás kontaktovali na e-mail hanzlik@fcviktoria.cz. Vše s vámi poté bude zkonzultováno a dohodneme se na dalším postupu.

V klubových prostorách chce klub totiž vystavovat ty nejzajímavější předměty – dresy z důležitých utkání, brankářské rukavice, kopačky, ale i spoustu dalších věcí jako plakáty, fotografie či odznaky. V budoucnu je opět plánujeme fanouškům při různých akcích zpřístupnit.

Za jakoukoli ochotu pomoci budeme rádi!