Viktoriáni, na sobotu 18. září si rozhodně nic neplánujte. Viktorka odehraje speciální utkání ke 110. výročí klubu a chystá pro vás bohatý doprovodný program na celé odpoledne.

Utkání 8. ligového kola, v němž Viktorka přivítá Dynamo České Budějovice (19:00), bude pro všechny viktoriány sváteční a rozhodně byste si jej neměli nechat ujít!

Klub si letos připomíná 110. výročí od svého založení, a právě tento zápas bude tomuto jubileu věnován. Výroční utkání nabídne fanouškům všech věkových kategorií bohatý doprovodný program na celé odpoledne, připravena bude speciální fanzóna, soutěže a vrcholem svátečního dne pak bude samotný zápas, který viktoriáni odehrají ve speciálních výročních dresech.

„Fanoušci se mají opravdu na co těšit. Jednotlivé body programu budeme nyní postupně představovat, těsně před utkáním pak odhalíme i unikátní podobu výročních dresů inspirovaných naší historií,“ prozrazuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Kromě výročních dresů bude odhalena i podoba výročních pivních plechovek Gambrinus, pro které byla nedávno založena speciální várka piva.

Pro utkání vznikne i speciální retro vydání magazínu Viktorián, který se určitě stane zajímavým suvenýrem.

Slavte s Viktorkou!

Výročnímu zápasu a oslavám 110 let bude věnovaný i celý týden před utkáním. Již od pondělí 13. září budou mít fanoušci Viktorky možnost všem hrdě ukázat svoji vášeň pro klub a popřát mu k narozeninám. Chystáme pro vás řadu fanouškovských výročních materiálů, které si budete moci stáhnout a používat během celého výročního týdne (vyzvánění do mobilu, wallpapery, emailový podpis, profilová fotka na sociální sítě, atd.), vše vám představíme a připravíme během nadcházejícího týdne.

Samozřejmě můžete doma vyvěsit červenomodré vlajky, obléknout si dresy, fantazii se meze nekladou. Popřejte i vy!

Popřejte Viktorce. Své video přání nám pošlete na email prani@fcviktoria.cz a my je promítneme během výročního zápasu na velkoplošné obrazovce, nebo nasdílejte na sociálních sítích s hashtagem #110fcvp a označte nás.

Jak si pořídit vstupenku na výroční zápas?

Vstupenky na výroční utkání jdou do prodeje v pondělí 6. září ve 13:00 a zakoupit si je můžete jak na pokladnách, tak online na webu Plzeňské vstupenky a prodejních místech Plzeňské vstupenky.

Při nákupu vstupenky je nutné uvést, zda je fanoušek očkovaný, či prodělal onemocnění Covid 19 ve stanovené 180denní lhůtě, nebo zda se u vstupu prokáže platným negativním testem. Jde o adresný prodej – vstupenka je na jméno.

OTEVÍRACÍ DOBA POKLADEN (zároveň lze zakoupit vstupenku na zápase se Spartou)

PO – PÁ 9:00 – 17:00