Již v sobotu odehraje Viktoria výroční zápas ke 110. klubovému jubileu. Slavnostní rámec zápasu podtrhne i státní hymna v podání světoznámé operní pěvkyně a sopranistky Evy Urbanové.

Evu Urbanovou pojí s Plzeňským krajem velmi silné pouto. I proto přijala pozvání plzeňské Viktorie, aby slavnostně zahájila sobotní výroční fotbalové utkání českou státní hymnou. „Je to pro nás velká čest a jsme rádi, že paní Urbanová svým vystoupením dá slavnostní ráz celému výročnímu zápasu,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Eva Urbanová patří k hvězdám Národního divadla v Praze. Vystupovala na světových scénách včetně Metropolitní opery v New Yorku, milánské La Scale či londýnské Covent Garden. V sobotu ji budou moci viktoriánští příznivci poprvé slyšet přímo v Doosan Areně.

„Přímo na fotbalovém trávníku jsem ještě nezpívala, těším se tedy hodně na tuto zkušenost. Viktorii bych zároveň k významnému jubileu popřála mnoho úspěchů a spokojených fanoušků,“ vzkazuje Eva Urbanová.

Vstupenky na zápas jsou stále v prodeji! Zakoupíte je na pokladnách Doosan Areny, na prodejních místech Plzeňské vstupenky či onlineBohatý předzápasový program startuje v sobotu již v 15:00!