Viktoriáni, slavnostní program startuje v sobotu již v 15:00! Tak určitě přijďte včas, bude to rozhodně stát za to. Přinášíme detailní program včetně důležitých informací.

FANZÓNA OD 15:00

Program pro malé i velké viktoriány, občerstvení nebo speciální stěna přání, kam určitě napište vaší gratulaci. Programem vás provedou oblíbení viktoriánští moderátoři – Jiří Poór, Jiří Pelnář a Michal Křížek. Co na vás ještě čeká?

  • fotbalová školička
  • dětská fotbalová střelnice
  • bublinový fotbal
  • obří fotbalové šipky
  • stěna přání – napište Viktorce gratulaci!
  • občerstvení
  • skákací hrad
  • esportová zóna
  • Pepsi souboj chutí
  • autogramiády legend a bývalých hráčů:
    15:30 Robert Vágner, Ivan Bican, Daniel Kolář
    16:15 Pavel Fořt, Miloš Paul, Karel Krejčí
    17:00 Patrik Ježek, František Plass, Jan Rezek
    17:40 Roman Pavlík, Zdeněk Michálek
    (pro autogramiádu bude k dispozici speciální výroční podpisový arch)

PIVNÍ ZAHRÁDKA GAMBRINUS

Za severní tribunou naleznete velkou pivní zahrádku Gambrinus. Čeká na vás škola čepování piva. Chybět nebude ani občerstvení.

UKÁZKY ZÁCHRANNÝCH SLOŽEK

Za protilehlou tribunou si můžete prohlédnout hasičské vozy, vyzkoušet si kurz první pomoci od záchranné služby či prohlédnout speciální stanoviště policistů. Rozhodně doporučujeme návštěvu tohoto stanoviště.

STEZKA PO STOPÁCH 110 LET FCVP

Pokud jste si ještě neprošli viktoriánský okruh, máte možnost prohlédnout si všechny panely přímo u stadionu. Nachystány budou i hrací karty, které budete moci odevzdat do speciálního boxu a zařadit se do slosování o ceny.

NAPIŠTE PŘÁNÍ A VYHRAJTE

Své přání Viktorce k narozeninám máte možnost napsat hned dvěma způsoby – na zdích přání či na lístek, který následně odevzdáte do speciálního boxu – zařadíte se tak do slosování o hodnotné ceny. Ideálně popřejte oběma způsoby.

OBČERSTVENÍ

Okolo Doosan Areny bude několik stanoviš s občerstvením včetně Klubovky.

RETRO DRESY

Do zápasu nastoupí Viktoria ve speciálních retro dresech inspirovanými těmi z roku 1911. Do prodeje následně půjdou v pondělí ve Viktoria shopu.

RETRO MAGAZÍN VIKTORIÁN

Již v pátek jako příloha Deníků po Plzeňském kraji. Určitě si speciální magazín pořiďte, inspirovali jsme se 60. léty minulého století. V den utkání bude 90 minut před zápasem k dispozici v omezeném množství zdarma i v okolí stadionu. Klasický magazín Vikotrián pak bude v online formě na webu.

OBLÉKNĚTE KLUBOVÉ BARVY

Naši ultras ze sektoru P chystají opět velké choreo a žádají, aby fanoušci se sektorů za severní brankou a na protilehlé tribuně dorazili v červené. Jinak samozřejmě platí: na stadion v klubových barvách, tedy červené a modré. Trika, dresy, šály, to všechno určitě vezměte s sebou. K dispozici je vše i v našem Viktoria shopu (edice #110fcvp k zakoupení).

SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ

O slavnostní zahájení se postarají dvě hudební vystoupení. Milan Čechura zazpívá živě původní verzi hymny A stále vítězí Viktoria a těsně před výkopem pak uslyšíme státní hymnu v podání světoznámé operní pěvkyně Evy Urbanové.

OTEVŘENÍ STADIONU

Brány Doosan Areny se otevřou tradičně 90 minut před výkopem. Přijďte na svá místa včas, uvnitř stadionu bude slavnostní program pokračovat. Na velkoplošných obrazovkách uvidíte například zdravice a blahopřání od známých osobností, které jsou spojeny s Viktorkou. Nechte se překvapit. A přivítejme hráče již na rozcvičení v co nejvyšším počtu.

JAK PROKÁZAT BEZINFEKČNOST

Kromě platné vstupenky na utkání je i na tento duel nutnost prokázat o vstupu potvrzení o bezinfekčnosti. To je možné doložit několika způsoby, aktuální pravidla najdete ZDE. Pozor, věnujte větší pozornost, došlo zde ke změně – například u dětí lze doložit čestné prohlášení o testování ve škole od zákonného zástupce!

JAK A KDE SE OTESTOVAT

Fanouškům chceme opět vyjít maximálně vstříc a ulehčit jim návštěvu zápasu. Z toho důvodu opět zřídíme přímo na stadionu speciální testovací místo, které bude k dispozici v sobotu od 14:00 u sektoru R5 (viz. mapka na konci článku). Otevřeno bude také testovací místo u PD Rychtářka, rovněž od 14:00. Prosíme, rezervujte si svůj čas dopředu.

VSTUPENKY V PRODEJI

Pokud ještě nemáte, i nadále si na utkání můžete zakoupit vstupenky. V den zápasu je bude možné zakoupit od 10:00 na pokladnách za severní tribunou, a to nejen na zápas s Budějovicemi, ale také na MOL Cup s Příbramí (na tento zápas se vztahují speciální prodejní akce).

RODINNÁ TRIBUNA

Na Rodinnou tribunu (sektor H) bude otevřen speciální vstup, nicméně program samotné tribuny je v tuto chvíli stále omezen.

VIKTORIA SHOP

Fanshop pro vás bude v zápasový den otevřený již od 13:00. K dispozici před utkáním opět bude i druhý stánek v Pallově ulici či stánek na hlavní tribuně. Pořídit si můžete nové dresy, oblečení z kolekce Macron, podpisové karty či další předměty třeba z kolekce #110fcvp.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.