Hráči, zaměstnanci, partneři i fanoušci plzeňské Viktorky! Všechny 4 proudy, které tvoří nᚠklub, opět spojily síly a výsledkem jsou stovky vánočních dárků pro malé i velké pacienty Fakultní nemocnice Plzeň i dobroty pro zvířátka plzeňské ZOO.

Tradiční akce Vánoce na Viktorce má opět krásný výsledek – stovky dárků, které během úterý zavezli viktoriáni přímo pacientům do FN Plzeň. Konkrétně se o to postarali útočník TomᚠChorý a stoper Luděk Pernica, kteří osobně navštívili jedno z oddělení pro seniory.

“Chtěl bych vám za celý tým popřát hezké a klidné Vánoce, hlavně však brzké uzdravení a co nejpevnější zdraví,” popřál všem přítomným Luděk Pernica, který přímo na místě podepsal i viktoriánský kalendář.

“Doufáme, že to pro pacienty bylo alespoň male rozptýlení a mohli jsme jim udělat radost. Za celou kabinu chci poděkovat všem fanouškům, kteří se k této akci připojili a pro nás bylo příjemnou povinností dárky předat,” doplnil TomᚠChorý přímo v areálu FN na Borech. Dárky samozřejmě zamířily i na dětská oddělení na Lochotín a bylo jich opravdu hodně! „Tato akce je již tradicí a musím říct, že nám dělá velkou radost a děkujeme za ní. Na oplátku budeme Viktorce držet palce v jarní části sezony,” řekl ředitel FN Plzeň Václav Šimánek.

Ihned dopoledne po Vánocích na Viktorce si na dobrotách od viktoriánů pochutnávala i zvířátka v plzeňské ZOO. 

Děkujeme ještě jednou zástupcům všech 4 proudů – fanouškům, hráčům, zaměstnancům i partnerům – jmenovitě Doosan Škoda Power, Městu Plzeň, Plzeňskému kraji, Dotiko, ČSOB, Syntax online a PPD Stav.

Fotogalerie