Po týdnu je tu další zápas s vršovickým celkem, tentokráte s Bohemians Praha 1905. Utkání začíná v neděli v 18:00 a všechny potřebné informace vám přinášíme na jednom místě včetně možnosti vstupu do Registru dárců NTKD!

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY
Zápas s Bohemians Praha 1905 má výkop v 18:00. Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy v 16:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front.

S VIKTORKOU AŽ NA DŘEŇ
Viktoria Plzeň v týdnu ve spolupráci se svým dlouholetým partnerem Nadací pro transplantaci kostní dřeně představila unikátní projekt S Viktorkou až na dřeň (více informací ZDE), jehož cílem je rozšířit počet potenciálních dárců, kteří mohou někomu zachránit život.

Od zápasu s Bohemians až do konce základní části sezony tak bude před každým domácím duelem k dispozici speciální stan NTKD (v Pallově ulici při příchodu na stadion), kde bude moct každý zdravý člověk ve věku 18-35 let vstoupit do Registru dárců.

Všichni z vás, kdo podstoupíte tento jednoduchý proces (vytření slin z dutiny ústní + vyplnění dotazníku), kterým můžete v budoucnu někomu zachránit život, získáte jako poděkování sázku zdarma v hodnotě 500 Kč od premium partnera FCVP společnosti Betano.

VÍKEND OTCŮ
Pro akci, která je věnovaná všemi kluby první i druhé české nejvyšší soutěže rodinám s dětmi, jsme si připravili svůj program i my. Speciální video dotazník s hráči FCVP, dvojrozhovor Tomáše Chorého se svým tátou v magazínu Viktorián, Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus nebo dárek, kdy si ve spolupráci s naším partnerem pivovarem Gambrinus každý táta (a nejen on, ale každý fanoušek starší 18 let po předložení vstupenky či permanentky), po zápase odnese domů plechovku piva nové a plnější chuti Gambrinus. Výdejní stánky s pivem najdete v okolí stadionu hned dva – jeden v Pallově ulici vedle stanu NTKD, druhý potom na severní části stadionu u Ticket Pointu naproti Viktoria shopu.

MAGAZÍN VIKTORIÁN
Nejnovější magazín Viktorián je z velké části věnován právě Víkendu otců. Hlavní tváří zápasového bulletinu je TomᚠChorý, kterého jsme vyzpovídali v exkluzivním dvojrozhovoru se svým tátou. Najděte v něm i další zajímavé články. Zakoupíte jej na tradičních místech a opět budeme soutěžit o ceny v rámci poločasové soutěže. Jeho cena je 29 Kč.

NÁVRAT POLOČASOVÉ SOUTĚŽĚ S DOOSAN ŠKODA POWER
Oblíbená poločasová soutěž s naším generálním partnerem, společností Doosan Škoda Power, je zpět. Zakupte si magazín Viktorián a pokud právě jeho číslo vylosujeme, dostanete se o poločasové přestávce přímo na hrací plochu a budete si moci zakopat na branku přímo před viktoriánským kotlem. A navíc si zasoutěžíte o skvělé ceny.

VIKTORIA SHOP
Fanshop pro vás bude otevřený jako obvykle 6 hodin před zápasem, tedy od 12:00. K dispozici před utkáním i během něj budou i tradiční stánky v Pallově ulici či na hlavní tribuně. V rámci víkendové akce si můžete zakoupit tenisky FCVP ve dvou barevných provedeních za speciální cenu o 300 Kč levnější. Nabídka platí od pátku do neděle i na eshop.fcviktoria.cz.

RODINNÁ TRIBUNA HITRÁDIA FM PLUS
Na nedělním utkání nebude chybět ani tradiční rodinná tribuna Hitrádia FM Plus. Ta opět nabídne bohatý program pro vás i vaše ratolesti – připraveny budou herní konzole, fotbálek či fotostěna.

PIVOVARSKÁ LÁVKA
Lávka bude od 14:00 uzavřena.

PARKOVÁNÍ
Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.