Každý rok chystá Viktorka pro své permanentkáře speciální filmovou projekci. Letos je však tato akce zcela unikátní. Místo do kina na film vyrazíme společně na fotbal! Zápas Viktorky na pražské Letné (příští středu) budeme sledovat živě v unikátních prostorech autokina. A klub pro vás navíc nachystal malé občerstvení a klubový dárek zdarma.

AKTUALIZACE 25. 5., 12:45: Kapacita 150 vozidel byla vyprodána. Děkujeme všem za zájem a těšíme se na vás!

Fotbalová liga se vrací! Středa 27. května. Osmá hodina večerní. Trenér Adrian Guža právě vysílá hráče Viktorky do bitvy na pražské Letné. A ti nejvěrnější viktoriáni mohou být u toho v unikátních prostorách v plzeňském DEPU 2015, kde pro ně klub chystá autokino. Mᚠpermici? A chceš to zažít? Je to jednoduché.

Od pátku 22. 5. je možné si rezervovat své místo prostřednictvím emailu autokino@fcviktoria.cz. Do emailu je vždy nutné uvést číslo permanentky a jméno držitele. Jedna vstupenka = jedno auto. Taktéž platí i pro auto, ve kterém bude více držitelů permanentních vstupenek – i pro tento případ stačí jedna vstupenka.

Klub navíc zážitek ze sledování zápasu v autokině vylepší drobným občerstvením zdarma – nápojem od Pepsi, chipsy Lays, navíc do každého auta je připravený i malý viktoriánský dárek. Na místě si pak můžete objednat donášku bavorských hotdogů, čepovaného piva a dalšího občerstvení.

Počet vstupenek je limitovaný na kapacitu 150 vozidel, akce tedy platí do vydání poslední vstupenky. Jestli chceš být u toho, rozhodně neváhej. Počet diváků v autě je limitovaný pouze kapacitou vozidla.

Pokud kapacita 150 nebude vyčerpána do pondělí, budou zbylé lístky k dispozici k osobnímu vyzvednutí ve Viktoria shopu. Pokud bude kapacita vyčerpána již během víkendu, tak v pondělí dle času přijetí budeme potvrzovat jednotlivé rezervace. O všem včas informujeme prostřednictvím našich komunikačních kanálů.

„Autokino je v této době určitě lákavé. Věřím, že toho fanoušci využijí, sám bych hned vyrazil,“ říká s úsměvem obránce Radim Řezník. „Samozřejmě nám budou na stadionu chybět, vždycky byli v podobných zápasech slyšet a společně jsme se dělili o radost. Teď bych všechny poprosil, aby nám drželi palce aspoň na dálku, budeme bojovat i za vás,“ vzkazuje fanouškům červenomodrých barev.

„Aktuální situace bohužel neumožňuje, aby nás fanoušci mohli podporovat během zápasů přímo na stadionu. Snažíme se tedy v rámci možností nachystat zajímavé alternativy a nabídnout je našim nejvěrnějším příznivcům, tedy majitelům permanentních vstupenek. Ti jsou již zvyklí, že pro ně každoročně chystáme společné sledování filmu, nyní jsme se rozhodli využít oblíbené autokino jako zajímavou alternativu. Věříme, že této možnosti využijí a budou nám na dálku držet palce,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Areál autokina se ve středu 27. května otevře v 18:00. Adresu DEPO2015, případně kontakty na provozovatele, naleznete ZDE.