Viktoriánská rezerva v sobotu zajíždí do Českých Budějovic, kde se v 10:30 střetne s béčkem místního Dynama. A v případě výhry se může vyšvihnout na první místo tabulky ČFL skupiny A!

Momentálně se tým vedený Josefem Parláskem nachází na druhé příčce hned za Admirou, která je první jen díky lepšímu skóre. Jinak mají oba celky shodně po 18 bodech.

Viktoriáni jsou momentálně na vítězné vlně, která trvá již více než měsíc. Během té doby postupně skalpovali Motorlet, Vltavín, Králův Dvůr, Povltavskou a naposledy Písek. Z těchto pěti zápasů navíc vyšli s parádním skóre 15:4.

Na vstřelených gólech má značný podíl útočník Adam Vrba, jenž je s pěti brankami na děleném třetím místě tabulky střelců. 21letý kanonýr si je přitom všechny připsal teprve v posledních třech zápasech. Svou střeleckou formu načal v souboji s Královým Dvorem, do jehož branky vsítil hattrick a v následujících dvou kolech si připsal po jednom zásahu.

Sobotní soupeř Západočechů má opačné starosti. Z posledních pěti kol totiž hráči budějovické rezervy vytěžili pouhé čtyři body a nacházejí se na dvanácté příčce s tím, že na sestupové pásmo mají pouze jednobodový náskok.