Viktoriáni se po remízovém utkání na pražském Motorletu chystají na první domácí souboj v roce 2024. V Luční ulici se představí béčko Bohemians Praha 1905.

Pražané v úvodním jarním kole ČFL skupiny A přivítali na domácí půdě FK Robstav. Skóre zápasu otevřel ve 23. minutě Radek Lehovec, Západočeši však dvě minuty před koncem dokázali srovnat, a to díky brance Ondřeje Štursy. V šedesáté páté minutě se však domácí znovu dostali do vedení zásluhou Davida Nekvasila a pojišující branku na 3:1 vstřelil čtvrt hodiny před koncem Ondřej Damašek.Na začátku jarní části sezony tak rezerva Bohemians porazila FK Robstav 3:1. 

Nyní se chystá do Plzně. Viktoriáni se s Bohemkou střetli na začátku sezony, přesněji ve druhém kole na hřišti v pražské Uhříněvsi. Z první branky v zápase se radovali domácí, a to ve dvanácté minutě, kdy si vstřelil vlastní gól Martin Doubek. Viktoriáni však ihned reagovali a Milan Krůta vyrovnal na 1:1. Krátce před koncem první půle se Bohemka znovu ujala vedení brankou Denise Pomahače. Třetí gól zelenobílých vstřelil osm minut před koncem Denis Pomahač a Bohemka zvítězila 3:1.

Posledních pět soutěžních zápasů Bohemians B:
Bohemians B vs. FK Robstav 3:1
Povltavská FA vs. Bohemians B 1:2
Vltavín vs. Bohemians B 2:2
Bohemians B vs. Králův Dvůr 0:0
Admira vs. Bohemians B 0:0

Poslední vzájemné soutěžní zápasy:
Bohemians B vs. FCVP B 3:1
Bohemians B vs. FCVP B 1:2
FCVP B vs. Bohemians B 0:1

Duel mezi rezervami Viktorie Plzeň a Bohemians Praha 1905 je na programu v neděli 10. března od 10:30 v Luční ulici. Na zápas je jednorázové vstupné 50 Kč, zdarma mohou přijít držitelé permanentních vstupenek 2023/2024, platebních karet FC Viktoria od ČSOB a také ZTP a VIP partneři.