Viktoriánská rezerva v neděli v Luční vyzve lídra třetí nejvyšší soutěže Loko Vltavín. Pokusí se s ním napravit smolné ztráty z posledních utkání.

Svěřencům Josefa Parláska se v posledních třech kolech vůbec nedařilo. Nejprve prohráli v Hostouni 1:2, následně si připsali remízu 1:1 s Admirou a před týdnem podlehli Motorletu 0:1. Poslední dva zápasy s pražskými celky ale bezpochyby bolí nejvíc. Západočeši totiž v obou případech přišli o body smolně inkasovanou brankou v nastaveném čase. „Soupeře jsme po celé utkání přehrávali a hráli jsme dobrý fotbal, bohužel však pouze po jeho pokutové území. Ve finální fázi nám chybí kvalita,“ hodnotil poslední prohru Parlásek. „Vrcholem naivity je, že si už ve druhém utkání po sobě necháme dát gól v 91. minutě,“ řekl.

Jeho tým nyní bude čelit velmi silnému soupeři. Vltavín totiž okupuje první příčku tabulky ČFL A, a to s pohodlným šestibodovým náskokem na druhé místo. Pražané navíc mají nejvíce vstřelených gólů v soutěži.

Tím spíš bude B tým potřebovat vaši podporu, tak neváhejte dorazit, výkop je v 10:30. Permanentkáři, držitelé viktoriánské ČSOB platební karty, ZTP a děti do 15 let mohou přijít zdarma. Pro ty ostatní je vstupné 50 korun.