Viktoriánské béčko se po 14 dnech vrací na domácí půdu. V Luční ulici se představí proti Sokolu Hostouň.

Hostouň je aktuálně v ČFL skupině A stoprocentní. Ze šesti zápasů v soutěži má šest výher. Středočeši už odehráli také dva zápasy v rámci Mol Cupu, kde v nejdříve vyřadili Hořovice po výhře 2:1 a poté vypadli s druholigovou Duklou Praha. V poslední zápas Hostouně proti FK Robstav rozhodl jedinou brankou v zápase TomᚠKřenek, který se trefil v 58. minutě. Šest minut před koncem šli hráči FK Robstav do deseti a Hostouň si na domácí půdě udržela jednobrankový náskok a vyhrála 1:0. 

Posledních pět zápasu Sokolu Hostouň:
Hostouň vs. FK Robstav 1:0
Povltavská FA vs. Hostouň 1:2
Hostouň vs. Vltavín 2:1
Králův Dvůr vs. Hostouň 0:2
Hostouň vs. Admira Praha 2:1

Utkání viktoriánského béčka s Hostouní se odehraje v neděli 17. záři od 10:30 v Luční ulici. Na zápas je jednorázové vstupné 50 Kč, zdarma mohou přijít držitelé permanentních vstupenek 2023/2024, platebních karet FC Viktoria od ČSOB a také ZTP a VIP partneři. V den zápasu nebude možné přijet do Luční ulice autem, proto můžete využít například PD Rychtářka nebo parkoviště RED vedle Doosan Areny.

Po zápase se zastavte na ticketpointu Doosan Areny, kde bude otevřeno už od 12 hodin a můžete si zde zakoupit balíčky nebo vstupenky na jednotlivá utkání skupiny Evropské konferenční ligy.