V sobotu čeká béčko další domácí zápas, již třetí v řadě. V posledních dvou, jež se shodně hrály v Luční, se jim podařilo zvítězit. Nyní se pokusí tuto úspěšnou šňůru prodloužit. Tentokrát se ale duel uskuteční v areálu TJ Sokol Stod.

Naposledy viktoriánská rezerva na domácí půdě vyzvala Loko Vltavín a zápas nabídl pořádné drama! Západočeši sice šli ve 24. minutě do vedení, ale nedlouho poté nechala soupeře vyrovnat. A vypadalo to, že remízový stav vydrží až do konce.

To ovšem Plzeňští razantně odmítli. Nejnovější nigerijská posila Viktorie Alao Dabani udržel v nastaveném čase míč proti přesile, přihrál ho na vápno volnému Peškovi a ten krásnou střelou k tyči zajistil svému týmu důležité vítězství!

„Fotbal někdy umí být krutý a někdy krásný. Když si vzpomenu na loňské jaro, kdy jsme hned třikrát dostali gól v 91. minutě a přišli o body, tak dnes nám ten fotbal ukázal svou krásnou tvář,“ zhodnotil utkání trenér Josef Parlásek, jenž následně hned s devíti hráči svého týmu odcestoval do Barcelony na zápas UEFA Youth League. V něm nakonec nesmírně silnému soupeři i přes bojovný výkon podlehli 0:3.

Již zítra ale jeho svěřence čeká utkání domácí soutěže, ve Stodě se v 10:30 utká s dvanáctým týmem tabulky Královým Dvorem.