Viktoriáni, je před námi další obrovská výzva! Ve středu 24. dubna od 18:00 nás v Doosan Areně čeká semifinálový souboj MOL Cupu se Zlínem, ve kterém se porveme o postup do finále soutěže. Přinášíme informace ke vstupenkám na jeden z nejdůležitějších zápasů jara. CHCEME S VÁMI DO FINÁLE!

Blíží se další fotbalový svátek. Den, kdy se síly všech viktoriánů musí spojit a udělat maximum pro postup do finále MOL Cupu, které bychom v případě postupu odehráli u nás doma v DOOSAN Areně proti pražské Spartě. Prostě chceme postoupit s vámi a pro vás!

„Semifinále poháru bereme velmi vážně. Zdvihám varovný prst, čeká nás těžký duel s kvalitním soupeřem. Ale cíl máme jasný a budeme muset předvést výborný a maximálně koncentrovaný výkon,“ má jasno hlavní trenér Miroslav Koubek.

„V poháru chceme uspět. Po postupu přes Jablonec nás teď čeká Zlín a bude to velký zápas, na který zvu všechny naše fanoušky,“ přidává gólman Martin Jedlička.

Viktoriáni, jdete do této bitvy s námi?

Tady jsou informace ke vstupenkám na duel, který nás čeká v Doosan Areně ve středu 24. dubna od 18:00.

PERMANENTKÁŘI

Další důkaz, proč se vyplatí vlastnit permici. Na tento duel jdou všichni jejich držitelé zdarma. Jejich místo je nachystané a již se nemusí o nic starat. Důležité je, aby přišli úplně všichni a nenechali jsme v Doosan Areně jedinou sedačku prázdnou.

Pokud někdo již dopředu ví, že na zápas nemůže, prosíme NABÍDNĚTE SE MÍSTO ostatním zájemcům.

VOLNÝ PRODEJ

Volný prodej vstupenek na semifinálový duel odstartuje v úterý 9. dubna ve 13:00. Zakoupíte je ONLINE na Plzeňské vstupence, na všech prodejních místech Plzeňské vstupenky a ve Viktoria shopu.

CENÍK VSTUPENEK

Ceny vstupenek ponecháme jako na ligové zápasy na druhou skupinu atraktivity a rovněž ponecháváme dvě časové vlny prodeje. Na tento velký zápas tedy lze jít již od 150 Kč!


I.VLNA PRODEJE (17. – 10. DNÍ PŘED ZÁPASEM)

1. KATEGORIE 270 Kč

2. KATEGORIE 230 Kč

3. KATEGORIE 190 Kč

4. KATEGORIE 150 Kč

II. VLNA PRODEJE (10. DNÍ PŘED UTKÁNÍM AŽ PO ZÁPASOVÝ DEN)

1. KATEGORIE 340 Kč

2. KATEGORIE 300 Kč

3. KATEGORIE 260 Kč

4. KATEGORIE 220 Kč

FANZÓNA

I na tento duel pro vás bude nachystaná velká VIKTORIÁNSKÁ FANZÓNA tak, abyste si opět užili dokonalý fotbalový podvečer a vyrazil do Štruncáků s předstihem.