V týdnu před prvním domácím zápasem s Hradcem (neděle, 20:00) zamířili viktoriáni mezi fanoušky, aby jim osobně načepovali pivo Gambrinus a pozvali je tak na neděli do DOOSAN Areny!

Čepujte s hráči Viktorky. Tak se jmenuje speciální akce, kterou Viktorka přichystala pro fanoušky ve spolupráci s Gambrinusem a odehrála se v plzeňské hospodě Jednota.

Osobně na ni dorazili Václav Jemelka a Cadu. Pro něj to byl za pípou premiéra! „Jo, užil jsem si to. Ale výčepní ze mě asi úplně nebude, moc mi to nešlo. Těžká, težká disciplína,“ smál se brazilský záložník poté, co přítomným fanouškům načepoval několik hladinek. „Mě to bavilo a celkem i šlo,“ přidal se s úsměvem Václav Jemelka. Fanoušci však oba dva výkony ocenili potleskem.

Došlo i na oblíbené focení, autogramiádu či na výzvu v žonglování. Za deset nožiček si přítomní odnesli například vstupenky na nedělní ligový zápas Viktorky s Hradcem. „Zveme všechny viktoriány, chceme mít na první domácí zápas plný stadion a skvělou atmosféru,“ shodli se oba hráči.

Akce Čepuj s hráči Viktorky bude mít pokračování příští úterý. V 18:00 za vámi do hospody Kartágo dorazí LukᚠHejda se Samsonem Dwehem.

Mezi tím se ale všichni sejdeme v DOOSAN Areně. V neděli ve 20:00 na duelu Viktorky s Hradcem. Tak přijďte všichni!

Vstupenky zakoupíte ZDE.