Jak by řekli v Anglii, tohle byl perfektní hattrick! Aleš Čermák totiž vstřelil jeden gól levou nohou, další pravačkou a třetí hlavičkou. Viktoriáni porazili Mladou Boleslav 7:1.

Aleš Čermák měl velké šance už na hřišti Sparty, tam je neproměnil. „Tak jsem rád, že dneska tam padly tři góly,“ oddychl si. „Moc hattricků jsem v životě nedal, jsem za to šastný. Takhle už to asi nezopakuju. První gól ani nevím, jak to tam prošlo, to byla taková tečovaná šmudla. Pak mi to Kayi dobře připravil na levačku a šel jsem do toho v takovém poloskluzu, u toho třetího jsem dostal krásný centr od Bogyho a i když ani nedávám moc gólů hlavou, tak jsem ji jen nastavil a spadlo to tam,“ těšilo ho.

Do klubové kasy zaplatí rád. „Přesně tak. Domluvím se s Alešem Hruškou, už jsem jeden dal, tak doufám, že už mě to moc stát nebude,“ smál se. A jak hledal po poločasovém vedení 4:0 motivaci jít do plných obrátek i ve druhém dějství? „Říkali jsme si, že nechceme jako v poháru dostat dva góly a nechat soupeře snížit. Furt jsme chtěli šlapat a snažit se dát co nejvíce branek, nakonec jsme jich dali sedm, takže jsme spokojení,“ potěšilo ho.

Do 100. ligového utkání v lize nastoupil útočník TomᚠChorý. „Jsem strašně rád, že jsem ho okořenil gólem a asistencí,“ netají. „Byl to týmově, výsledkově i herně velmi kvalitní zápas. V lize asi jeden z nejlepších, ve kterém jsem hrál, i když jen jako střídající hráč,“ přemýšlí „Čoro“.

„Celý zápas jsme byli lepší, Mladou Boleslav jsme tlačili a nepustili k ničemu vážnému. Trenér po nás i chce, abychom za každého stavu stále tlačili na plyn a hráli na hranici svých možností. I u nás všech střídajících hráčů šlo vidět, že jsme nepolevili. Naopak jsme přidali a dali další góly,“ uzavírá hodnocení TomᚠChorý.

Fotogalerie