Dobrá zpráva pro Viktorii Plzeň – i v nadcházejících letech bude partnerem klubu společnost DHL Express (Czech Republic) s.r.o. K podpisu smlouvy došlo v pondělí v reprezentativních prostorách Doosan Areny za účasti generálního manažera klubu Adolfa Šádka a jednatelů DHL Express Luďka Drnce a Pavla Šmejkala.

Společnost DHL Express (Czech Republic) s.r.o. patří dlouhodobě mezi významné a důležité partnery klubu. Vzájemná spolupráce a podpora bude pokračovat i v nadcházejících třech letech. „Velmi si vážíme podpory ze strany společnosti DHL. Společně jsme zažili řadu velkých úspěchů a pevně věřím, že na ně dokážeme navázat i v nadcházejících sezonách, v nichž bude DHL Express stát i nadále po našem boku,“ řekl po podpisu partnerské smlouvy generální manažer klubu Adolf Šádek.  

„Viktoria patří mezi nejúspěšnější české kluby a má vždy vysoké ambice, což je blízké i naší filozofii. Naše partnerství je dlouholeté a těšíme se na další společné roky,“ doplnil Luděk Drnec, generální ředitel a jednatel DHL Express (Czech Republic) s.r.o..  

„Naše vzájemné partnerství se v minulých letech ukázalo jako velmi úspěšné, rádi bychom tedy na něj nyní navázali,“ uzavřel Pavel Šmejkal provozní ředitel a jednatel společnosti DHL Express.

DHL – Logistická společnost pro celý svět
DHL je přední světovou značkou v logistice. Skupina divizí DHL nabízí bezkonkurenční portfolio logistických služeb. Zajišuje vnitrostátní a mezinárodní přepravu, řešení pro internetové obchody a řízení průmyslových dodavatelských řetězců prostřednictvím pozemní, letecké a námořní přepravy. DHL zaměstnává přes 380 000 zaměstnanců ve více než 220 zemích světa. DHL spojuje lidi a podniky bezpečným a spolehlivým způsobem a napomáhá volnému běhu globálního obchodu. Díky specializovaným řešením pro růst na trhu v odvětví logistiky, včetně odvětví technologií, biologických věd a zdravotní péče, energetického a automobilového průmyslu či maloobchodu, prokázané angažovanosti ve společenské odpovědnosti a nepřekonané přítomnosti na rozvíjejících se trzích, lze DHL bezesporu prohlásit za „Logistickou společnost pro celý svět“. DHL je součástí skupiny Deutsche Post DHL. V roce 2019 vygenerovala skupina tržby přes 63 miliard EUR. Díky udržitelným obchodním mechanismům a dobrovolným závazkům vůči společnosti a životnímu prostředí skupina pomáhá celému světu. Cílem Deutsche Post DHL Group je do roku 2050 dosáhnout logistiky s nulovými emisemi.

FC VIKTORIA PLZEŇ patří mezi nejúspěšnější české fotbalové kluby posledních deseti let, během nichž získala 5 mistrovských titulů a v domácí vždy skončila na medailových pozicích. Výraznou stopu zanechal klub rovněž v pohárové Evropě, když si hned třikrát zahrál v základní skupině UEFA Champions League a zaznamenal řadu úspěchů v rámci Evropské ligy. Viktoria je zároveň velmi aktivní i na poli společenské odpovědnosti, dlouhodobě podporuje například Nadaci pro transplantace kostní dřeně (NTKD), spolupracuje s Fakultní nemocnicí v Plzni či řadou dalších subjektů.