První dubnový víkend je minulostí. Devatenáctka si doma poradila s Karvinou a porazila ji vysoko 5:0. Důležité vítězství si připsali také žáci U14, kteří porazili České Budějovice 4:1. Mladší žačky porazily pražskou Spartu 3:2.

FCVP U19 vs. Karviná 5:0
Střelci:
21. Suchý, 23. Honomichl, 29. Panoš, 55. Panoš, 90. Šot
Hodnocení trenéra Davida Vaněčka: „Od začátku jsme zápas kontrolovali, byli jsme lepším týmem a vstřelili pět branek. Dařilo se nám v kombinaci i ve finální fázi, spoustu šancí jsme ještě neproměnili.”


FCVP U18 vs. Bohemians 2:8
Střelci:
3. Borolič, 50. Řehák - 8. Koval, 20. Braný, 39. Koval, 53. Tomek, 57. Tomek, 79. Černý, 82. Braný, 87. Bui


FCVP U17 vs. Karviná 2:1
Střelci:
25. Novák (pen.), 75. Vukovič - 55. Valošek (pen.)
Hodnocení trenéra Pavla Fořta: „Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř, jelikož jde o tým, který sice není vysoko v tabulce, ale herně vypadá dobře. To se potvrdilo. Zápas nám nevyšel, co se týče herních věcí, v tom jsme byli zklamaní, že nám to nevyšlo. Kluci zápas zvládli výsledkově a jsme rádi, že jsme to zvládli a navázali jsme na vítězné utkání s Ostravou. Hráli také mladší kluci, kteří hráli dobře. Jsem spokojený, že to zvládli. Kluci ukázali velké srdce a morálku. O víkendu nás čeká Sparta a už se na to těšíme.”


FCVP U16 vs. Bohemians 4:2
Střelci:
4. Linhart, 54. Matys, 71. Sikyta, 76. Lexa - 7. Klíma, 72. Hejduk
Hodnocení trenéra Ondřeje Šimla: „Utkání jsme zvládli hlavně výsledkově, herně to mohlo být lepší, chyběla nám v některých fázích přesnost a větší klid na míči. Ale jsem rád, že to kluci zvládli.”


FCVP U15 vs. Č. Budějovice 2:3
Střelci:
50. Petrák, 62. Chumlen - 8. Cháb, 81. Pavlík, 83. Pavlík
Hodnocení trenéra Martina Vísnera: „Zápas jak na houpačce, relativně dobrý vstup do zápasu do obdržené branky 0:1, poté byl nᚠvýkon velmi špatný, pasivní v nabídce, pomalý v dostupování. Do druhého jsme vstoupili daleko aktivněji a díky tomu zvrátili vývoj na 2:1 v nᚠprospěch, bohužel jsme v posledních dvou minutách nepochopitelně propadli a obdrželi dvě branky, které znamenaly porážku. Pozitivem je zlepšený výkon ve druhém poločase, bohužel jsme utkání v závěru ztratili.”


FCVP U14 vs. Č. Budějovice 4:1
Střelci:
32. Kyklhorn, 47. Běhounek (pen.), 53. Veselý, 78. Kyklhorn - 13. Matějka
Hodnocení asistenta trenéra Daniela Sýse: „I přes rozsáhlou marodku (8 hráčů mimo) + vykartovaného Kovaříka, jsme sehráli skvělé utkání. Prvních 20 minut jsme sice byli horším týmem, kdy jsme si tolik nevěřili na míči a byli nepřesní, ale postupem času jsme se v utkání jenom zlepšovali. Výkon týmu vygradoval v 2. půli, kdy jsme Budějovice jasně přehráli a zaslouženě vyhráli. Za takový výkon je potřeba hráčům poděkovat. Většina hráčů podala nadstandardní výkony. Věříme, že v takových výkonech budeme pokračovat.”


FCVP U13 vs. Jablonec 14:4
Střelci:
35. Lavička (pen.), 37. Lavička, 40. Duchoň, 46. Chlan, 48. Mrázek, 62. Pacovský, 66. Chlan, 67. Lavička, 76. Minařík, 78. Minařík, 81. Pacovský, 85. Mrázek, 86. Hrdina, 90. Limberský - 2. Šifta, 9. Hanč, 30. Hofman, 56. Hanč
Hodnocení trenéra Tomáše Hada: „V utkání s Jabloncem jsme v první třetině neproměnili své šance, zatímco soupeř každé naše zaváhání potrestal. Museli jsme tak otáčet nepříznivé skóre 3:0, což se klukům povedlo hned v prostřední části hry. Soupeř fyzicky uvadal a nám se i díky tomu podařilo zlepšit naší slabou produktivitu z úvodu utkání.”


FCVP U12 vs. Jablonec 10:5
Střelci:
12. Zeman, 15. Kovařík, 21. Bordeniuc, 29. Kovařík, 32. Bordeniuc, 54. Kovařík, 60. Zeman, 80. Bakaj, 85. Kovařík, 89. Zeman - 5. Helcelet, 9. Helcelet, 38. Szabo, 68. Hájek, 72. Jelínek
Hodnocení trenéra Josefa Šnebergera: „Šlo o oboustranně aktivní utkání, kde my neměli úplně dobrý vstup (v 10. minutě jsme prohrávali 0:2). Postupně jsme se zlepšovali a převahu vyjádřili i brankově.”


FCVP Ženy B vs. Příbram 3:0
Střelci:
29. Jančová, 61. Jančová, 89. Němcová
Hodnocení trenéra Tomáše Lemáka: „Od začátku jsme měli větší držení míče. Naší přímočarostí jsme se dostávali do mnoha brankových příležitostí, ale nedokázali jsme je využívat. To se změnilo až ve 29. minutě, kdy jsme konečně skórovali. Po poločase jsme se nadále dostávali do brankových příležitostí, ale využili jsme pouze jedinou. Ke konci utkání nás soupeř zatlačil, ale podařilo se nám z brejku vstřelit na 3:0.”


FCVP WU15 vs. Sparta 0:6
Střelci:
8. Oudránová, 25. Drbohlavová, 53. Murgačová, 63. Drbohlavová, 72. Murgačová, 77. Oudránová
Hodnocení trenéra Tomáše Berana: „V rámci 17. kola jsme sehráli domácí utkání se Spartou. Již od úvodu zápasu byla na našich hráčkách znát značná nervozita, což se projevilo v osobních soubojích a odražených míčích. Soupeři tak během chvíle narostlo herní sebevědomí a na základě toho nás přehrál ve všech herních aspektech. Ze zápasu si bereme ponaučení a házíme ho za hlavu. Již v neděli nás čeká poslední ligové klání v základní části, a to v Českých Budějovicích, kde si v případě výhry zajistíme nadstavbovou skupinu o titul.”


FCVP WU13 vs. Sparta 3:2
Střelci:
7. Raunerová, 26. Hrdličková, 66. Hrdličková - 39. Chmelová, 45. Gablíková
Hodnocení trenéra Davida Rady: „V dalším kole ligové soutěže jsme sehráli utkání doma proti týmu AC Sparta Praha. V prvním poločase bylo k vidění kvalitní utkání s houževnatým soupeřem, které bylo plné soubojových situací, nicméně nám se podařilo proměnit dvě brankové příležitosti a díky zodpovědnému výkonu do obranné fáze a dobrým zákrokům naší gólmanky jsme šli v poločase do kabin za stavu 2:0 pro nás. V druhém poločase se hra odvíjela ve stejném pojetí, kdy soupeřky zápas nevzdali a nakonec byly odměněny vyrovnáním na 2:2. Od této chvíle se hra přelévala ze strany na stranu a před oběma brankami se střídali zajímavé situace. Nakonec se nám povedlo proměnit poslední šanci utkání a strhnout vítězství na naší stranu. Holky je třeba pochválit za to, jak k zápasu přistoupili a jak zápas zvládli a za jejich skvělé nasazení po celých 70 minut.”