Devatenáctka po výhře 3:1 v Českých Budějovicích natáhla svou vítěznou šňůru. Kategorie U15 a U14 porazily Kladno 4:0. Přestřelka mezi U13 a Mladou Boleslaví vyzněla lépe pro Viktorii. Dorostenky porazily ostravský Baník.

Č. Budějovice vs. FCVP U19 1:3
Střelci:
86. Matuška - 42. Paidar, 50. Šmíd, 81. Honomichl
Hodnocení trenéra Davida Vaněčka: „Měli jsme horší vstup do utkání, na konci poločasu jsme se dostali do vedení, na začátku druhého poločasu jsme přidali druhý gól a potom už jsme zápas kontrolovali.”


Č. Budějovice vs. FCVP U18 1:1
Střelci:
48. Mikšl - 59. Macháč


Č. Budějovice vs. FCVP U17 4:2
Střelci:
1. Zeman, 30. Bohar, 38. Šátava, 62. Cháb - 77. Kdolský, 81. Abrhám


Č. Budějovice vs. FCVP U16 3:1
Střelci:
35. Zeman, 44. Mašata, 49. Zeman - 51. Rožánek
Hodnocení trenéra Ondřeje Šimla: „Řekl bych, že jsme sehráli celkem dobrý zápas, ale bohužel zápas rozhodly momenty ve vápně a v tom byly Budějovice důraznější. Podle mě rozhodl moment, kdy jsme se mohli dostat do vedení, ale šanci jsme neproměnili a o chvilku později se dostaly Budějovice do vedení. Nakonec jsme prohráli 3:1.”


FCVP U15 vs. Kladno 4:0
Střelci:
29. Volf, 39. Petrák, 74. Volf, 78. Volf (pen.)
Hodnocení trenéra Martina Vísnera: „Prvních 20 minut bylo spíše vyrovnaných, poté jsme se již dostali do většího držení míče, což jsme v 29. minutě dokázali po chybě soupeře zúročit vedením 1:0 po gólu Volfa a v závěru poločasu po dohraném rohovém kopu se prosadil Petrák na 2:0. Úvod druhého poločasu jsme neměli dobrý, kdy jsme po jednoduchých ztrátách pustili soupeře dvakrát do šance. Následně jsme se pak dostali opět do lepšího pohybu a kombinace. Rozhodující třetí gól dal opět TomᚠVolf po hezké kombinaci středem hřiště a v závěru završil hattrick z pokutového kopu. V tomto utkání předvedli kluci slušný výkon, především jsme rádi, že se nám již vrátila většina hráčů po nemoci/zranění a byli jsme již celý týden v ustáleném složení, což se nám v předchozích týdnech nepovedlo. Třešničkou na dortu je hattrick Tomáše Volfa, který předvedl velmi dobrý výkon.”


FCVP U14 vs. Kladno 4:0
Střelci:
4. Lavička, 27. Míka, 46. Štěpán, 49. Míka


FCVP U13 vs. Mladá Boleslav 11:10
Střelci:
3. Harrison, 19. Pacovský, 21. Minařík, 25. Lavička, 33. Duchoň, 38. Hrdina, 41. Duchoň, 43. Minařík, 46. Bečka, 53. Dundr, 71. Pacovský - 5. Haken, 16. Roller, 18. Roller, 22. Mozgan, 45. Mukenšnábel, 51. Mozgan, 54. Popelka, 61. Mukenšnábel, 69. Roller, 85. Roller
Hodnocení trenéra Tomáše Hada: „S Mladou Boleslaví jsme odehráli vyrovnanou první třetinu utkání. V prostřední části jsme byli lepším týmem a odskočili výrazněji i brankově. V poslední třetině jsme nebyli dostatečně produktivní, naopak soupeř se dostal až na dostřel jednoho gólu. V utkání jsme předvedli plno pěkných akcí i řadu nedůrazů v bránění. V celkovém součtu si ale kluci výhru zasloužili.”


FCVP U12 vs. Mladá Boleslav 4:7
Střelci:
35. Novotný, 39. Bakaj, 58. Bordeniuc, 60. Sismilich (pen.) - 1. Kliment, 2. Najman, 17. Sliusar, 34. Haluška, 50. Fejer, 82. Najman, 86. Kliment
Hodnocení trenéra Josefa Šnebergera: „Do utkání jsme měli velice špatný vstup. Stále jsme dotahovali. Bohužel za stavu 4:5 jsme neproměnili několik šancí a soupeř své naopak dohrál úspěšně. Celkově musíme říci, že dnes byl soupeř lepší.”


Lokomotiva Brno vs. FCVP Ženy 0:2
Střelci:
35. Kostohryzová, 45. Kadlecová


FCVP Ženy B vs. Č. Budějovice 0:3
Střelci:
37. Šturmová, 62. Skálová, 80. Šturmová
Hodnocení trenéra Tomáše Lemáka: „Do zápasu jsme šli s taktikou spíše defenzivní. Nechtěli jsme soupeře pouštět do kombinace na středu hřiště. Což se nám dařilo. Špatně odbráněným rohem nakrátko jsme však ke konci poločasu inkasovali. V druhém poločase jsme po dvou chybách a střelbě zpoza vápna dostali další dvě branky a bylo po zápase.”


FCVP WU18 vs. Baník Ostrava 4:1
Hodnocení trenéra Ondřeje Lokaje:
„Do utkání jsme nevstoupili dobře. Hned asi ve 20. vteřině jsme vyslali soupeře špatnou přihrávkou do brejku, když hráčka Ostravy šla po špatné malé domů sama na naší brankářku a svou šanci proměnila. Nicméně jsme do poločasu dokázali výsledek otočit a šli do kabin v klidu. V druhém poločase jsme měli mnoho šancí a výsledek mohl být vyšší, než jen čtyři vstřelené branky.”


Sparta vs. FCVP WU15 8:2
Střelci:
5. Oudránová, 13. Murgačová, 18. Smutná, 22. Oudránová, 50. Volhejnová, 56. Drbohlavová, 64. Čuntová, 73. Koblihová - 59. Makovcová, 78. Hrdličková
Hodnocení trenéra Tomáše Berana: „V rámci 2. ligového kola nadstavby o titul jsme sehráli venkovní utkání se Spartou Praha. Holky se bály hrát svou hru a prakticky celý zápas měly ze soupeře přílišný respekt. Sparta si vlivem nasazení v úvodu hry sjednala herní převahu, v celém zápase nás přehrála ve všech herních aspektech a zaslouženě tak vyhrála. Ve druhém poločase jsme se sporadicky dostávali do rychlých brejkových situací, ze kterých jsme dvakrát skórovali, bohužel ani to nezměnilo celkový obraz našeho výkonu.”


Liberec vs. FCVP WU13 5:1
Střelci:
5. Povová, 7. Hůlková, 15. Hůlková, 51. Csizmaziova, 53. Povová - 43. Vacíková
Hodnocení trenéra Davida Rady: „Nᚠdalší zápas nás čekal v Liberci. Věděli jsme, že to nebude jednoduché utkání, o tom jsme se přesvědčili hned v úvodních minutách. Liberec se prezentoval tvrdou hrou a nám trvalo dlouho, než jsme se do zápasu dostali. První poločas byl ve znamení velké efektivity hráček Liberce, a proto bylo poločasové skóre 3:0 pro domácí. O poločasové přestávce jsme holkám říkali, aby zvýšily aktivitu na hřišti, a to se nám povedlo a hráčky se prezentovaly zlepšeným herním výkonem a několika zakončeními. Bohužel pak přišly individuální chyby a už jsme se nedokázali vrátit zpět do zápasu. Zápas nakonec skončil naší prohrou, která nás určitě nakopne do dalších bojů.”