Pokud nemáte cestu do Liberce, kde sehraje A tým Viktorie druhý zápas nové sezony FORTUNA:LIGY, o fotbal v Plzni nemusíte přijít ani o tomto víkendu! Už dnes v 17:00 totiž v tréninkovém areálu v Luční ulici začíná 16. ročník Memoriálu Stanislava Štrunce.

O úvodní zápas prestižního turnaje se postarají hráči domácí Viktorie U19 proti loňskému obhájci titulu. „Glasgow Rangers jsem viděl hrát párkrát v mládežnických kategoriích, jsou organizovaní a takticky i technicky dobře připravení. Hrají špičku skotské ligy,“ ví trenér Ondřej Šiml.

V druhém duelu na hřišti plzeňského Slovanu se utká West Bromwich Albion proti FC Minsk. Anglický tým minulý ročník skončil na 4. místě, když v zápase o bronzovou medaili podlehl Plzeňanům 3:4 po penaltách. Běloruský mančaft se v západočeské metropoli objeví poprvé.

Po celý víkend můžete sledovat veškeré klubové komunikační kanály, na kterých vás budeme pravidelně informovat o průběhu celého turnaje. Memoriál Stanislava Štrunce má i svou podstránku na webu fcviktoria.cz. Mladíci Viktorie ale jistě budou rádi, když je přijdete podpořit přímo na stadion!