Během reprezentační přestávky si odpočinul, kvalitně potrénoval a již je pořádně nažhavený na sobotní ligový duel v Liberci. Právě o něm jsme si v rozhovoru pro klubový web povídali se záložníkem Viktorie Pavlem Buchou.

Pavle, liga je zpátky, jak se těšíš na zápas v Liberci?

Těším se hodně, celý tým se těšíš. Doufám, že navážeme na poslední zápas a v Liberci vyhrajeme.

Dobil jsi během reprezentační přestávky baterky?

Měli jsme tam pohárový zápas v Mariánkách, takže jsme normálně trénovali a hlavním cílem bylo, abychom postoupil dál. To se nám povedlo a pak jsme si i stihli trochu odpočinout, takže jsme nyní opět nachystáni.

Jaký očekávᚠv sobotu zápas?

Každopádně těžký. Myslím si, že postavení v tabulce a bodový zisk úplně neodpovídá tomu, jakou hru Liberec předvádí a jaké má v kádru hráče. Takže to bude těžké utkání, viděli jsme i jejich zápas se Slavií a víme, co nás na hřišti čeká.

Jaký je recept na úspěch?

Prezentovat se naší hrou, aktivní, být v pohybu a tlačit se do koncovky. Musíme být nebezpeční vepředu a věřím, že uspějeme.

V nadcházejících týdnech nás čeká velmi náročný program jak v lize, tak v pohárových soutěžích. Vyhovujete ti to?

Je to tak, asi všem klukům to vyhovuje a já to mám úplně stejně. Budeme hrát každý třetí, čtvrtý den a já s tím nemám problém, naopak se na to těším.

Na co se mohou těšit naši fanoušci?

Doufám, že jim v následujících zápasech uděláme radost, hlavně výsledky a vstřelenými brankami. A přeji si to hned na sobotní tahák v Liberci. A už bych je chtěl pozvat i na domácí zápas Konferenční ligy s Dinamem Záhřeb, který se blíží a určitě bude nesmírně důležitý. Věřím, že se na viktoriány opět budeme moci spolehnout.