Na nejbližší domácí utkání s Bohemians 1905 budou platit nová pravidla pro vstup na stadion. Klub tak reaguje na podmínky dané pro návštěvu všech hromadných akcí od pondělí 22. listopadu.

„Reagujeme na aktuální nařízení vlády, která platí pro vstup na hromadné akce od pondělí 22. listopadu, jsou tedy platná a závazná i pro nás. Mění se podmínky prokazování bezinfekčnosti již na nejbližší domácí zápas Viktorky s Bohemians, který nás čeká v sobotu 27. listopadu “ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Fanoušci budou dle nových pravidel povinni prokázat bezinfekčnost dokladem o očkování či dokladem o prodělání nemoci v ochranné lhůtě 180 dnů. Naopak již nebude možné prokázat se antigenními testy. Mladiství od 12 do 18 let se budou moci prokázat PCR testem ne starším než 72 hodin, stejně jako osoby, které se nemohou očkovat ze zdravotních důvodů, těm ale lékař musí důvod kontraindikace očkování zapsat do Informačního systému infekčních nemocí.

„Situaci monitorujeme a fanoušky budeme informovat o dalším vývoji a detailních podmínkách, již dopředu by s nimi ale měli počítat,“ uzavírá mluvčí klubu.