Dorostenci U19 a U17 zakončili sezonu 2023/2024 domácími vítězstvími nad Mladou Boleslaví. U14 nastřílela v Ústí nad Labem devět branek.

FCVP U19 vs. Mladá Boleslav 5:1
Střelci:
18. Kucharik, 53. Šot, 73. Suchý, 85. Macháč, 89. Kardoš D. - 90. Souček
Hodnocení trenéra Davida Vaněčka: „Poslední zápas jsme zvládli, byli jsme od začátku lepší, vstřelili pět branek a zakončili jsme vítězně úspěšnou sezonu!”


FCVP U18 vs. Admira Praha 3:1
Střelci:
55. Franke, 72. Macháč, 84. Řehák - 12. Kohoutek
Hodnocení trenéra Roberta Vágnera: „Poslední domácí utkání jsme chtěli jako každé utkání vyhrát. Bohužel jsme z ojedinělé akce Admiry inkasovali po našem nedůrazu v pokutovém území. Celý první poločas jsme byli lepší na míči, bohužel jen po vápno. Druhý poločas jsme hned ve dvacáté vteřině měli 100% šanci. Sice jsme ji neproměnili, ale od té doby jsme hráli velice dobře a zaslouženě vyhráli.”


FCVP U17 vs. Mladá Boleslav 4:1
Střelci:
35. Abrhám, 60. Novák, 76. Abrhám, 90. Novák - 86. Kosorič
Hodnocení trenéra Pavla Fořta: „Nastoupili jsme s omlazenou sestavou, zápas jsme zvládli, první poločas jsme vyhráli 1:0. Ve druhém poločase jsme dali na 3:0, soupeř sice poté snížil, ale my jsme dokázali dát čtvrtý gól. Myslím si, že to kluci zvládli dobře. Byli jsme nastavení tak, že chceme poslední zápas sezony zvládnout vítězně, což se nám povedlo a jsem za to rád.“


FCVP U16 vs. Admira Praha 3:0
Střelci:
32. Vukovič, 37. Vukovič, 45. Linhart
Hodnocení trenéra Ondřeje Šimla: „V utkání nám chvilku trvalo, než najdeme správný recept proti hře soupeře. Celkově jsme to byli my, kdo určoval tempo a mužstvo zaslouženě vyhrálo rozdílem tří branek.”


Ústí nad Labem vs. FCVP U15 1:5
Střelci:
63. Zahálka (pen.) - 33. Chumlen, 40. Chumlen, 66. Konvalinka, 75. Volf, 79. Konvalinka
Hodnocení trenéra Martina Vísnera: „První poločas byla velká intenzita utkání a i úroveň zápasu nabídla hezké pasáže hry od obou týmů. Postupem času jsme se dostávali více do držení míče a i zakončení, čehož jsme dvakrát využili, ale další dvě velké příležitosti neproměnili. Ve druhém poločase již tempo trochu opadlo, přesto jsme byli nejbezpečnějším týmem, především ze situací po dobrém presinsku na útočné polovině. Kluci podali velmi dobrý výkon a je znát, že jsou nyní v dobrém rozpoložení.”


Ústí nad Labem vs. FCVP U14 1:9
Střelci:
64. Trejbal - 16. Krček, 20. Smejkal, 27. Šebek, 34. Šebek, 35. Krček, 58. Hoblík, 64. Štěpán, 68. Hnát, 71. Stenzel
Hodnocení trenéra Daniela Sýse: „V zápase s Ústím jsme předvedli další dobrý výkon, ve kterém jsme si vytvořili spoustu příležitostí, které jsme z velké části proměnili. Jedinou kaňkou je obdržená branka v druhém poločase. I přesto je hráče třeba pochválit. Prodloužili jsme tak sérii vyhraných zápasů na osm v řadě a doufáme, že se nám ji podaří prodloužit i v posledním utkání sezóny.”


FCVP WU13 vs. Liberec 0:1
Střelci:
70. Povová
Hodnocení trenéra Davida Rady: „V posledním kole nadstavbové části jsme odehráli domácí utkání proti soupeřkám z Liberce. Od úvodní do poslední minuty se hrálo pohledné utkání ve vysokém tempu, které nakonec rozhodla jediná branka od hostujících hráček. I přes porážku je třeba holky pochválit za jejich přístup k utkání, vysoké nasazení a vysokou míru fotbalovosti, kterou předváděli po celé utkání.”